breaking news Νέο

Απάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης του «Κοινού Τόπου»

Απάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης του «Κοινού Τόπου»

«Το τελευταίο διάστημα προφανώς η παράταξη του «Κοινού Τόπου» βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο. Χάνοντας τον πολιτικό της χώρο και τις όποιες αναφορές της στον ρεαλισμό και στην πραγματικότητα, καταφεύγει σε ψεύδη που προσβάλλουν πρώτα απ’ όλα την ίδια.

Συμπαραστεκόμαστε στα υπαρξιακά προβλήματα του «Κοινού Τόπου», αλλά για εμάς αποτελεί μονόδρομο η συνεργασία όλων για το καλό του Δήμου μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτήν την κατεύθυνση. Με την δουλειά μας, το καθημερινό ενδιαφέρον για τους δημότες και τους συμπολίτες μας απαντάμε στα όποια ψεύδη, αναφορές και βολές εξαπολύουν οι άνθρωποι αυτής της παράταξης σχετικά με «κερκόπορτες που ανοίγει ο δήμαρχος» είτε σε μετανάστες είτε σε αιολικά πάρκα είτε σε ό,τι άλλο «κακό» κυκλοφορεί για τον τόπο μας.

Οι πολίτες βλέπουν κάθε μέρα τη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα από την δημοτική αρχή και η απάντηση στα ερωτήματα των δύσκολων καιρών που ζούμε είναι η προσήλωση στους αναπτυξιακούς στόχους και τις ευκαιρίες του Δήμου μας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής