breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δύο μέρες ανοικτή η αγορά μας και η έρευνα του Αρ(α)κά διαπίστωσε ότι συμφόρηση υπήρξε σε καταστήματα καλλυντικών και εσωρούχων.

 

Προφανώς μας έλειψαν και εμάς τους άνδρες οι καλές βαφές για τους γκρίζους κροτάφους μας και τα κραγιόν και τα άλλα προϊόντα ομορφιάς, που βάζετε εσείς οι γυναίκες, για να μας τρελαίνετε καθημερινά!

 

Διότι είμεθα σεξιστές, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μπορεί να έφαγαν το Λούλη, αλλά εδώ δεν μας αγγίζει ούτε η σέξι θεία Λόλα, που τραγούδησε ο Καρβέλας.

 

Τι να πούμε δηλαδή; Ότι υπάρχει και τρίτο φύλο; Πριτςςς. Τέτοια να τα πείτε στα gay pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ρεεε.

 

Εδώ ο ανδρισμός μας πηγαίνει ασορτί με τη γυναικεία θηλυκότητα. Άσχετα αν μας δείτε μερικές φορές με κομοδινί μαλλί, γιατί τσιγκουνευτήκαμε να πάρουμε χρωμοσαμπουάν και τα βάψαμε με το χρώμα της συμβίας μας.

 

Και καλά τα καλλυντικά, οκ. Τα εσώρουχα; Να πάει ο νους μας στο πονηρό; Ότι μας έλειψαν τα μαύρα, τα σέξι, ξέρετε εσείς, που από το πολύ πλύσιμο και σιδέρωμα κατάντησαν μάσκες για τον κορωνοϊό.

 

Ναι ρε, δεν ντρεπόμαστε να πούμε, ότι κάναμε τα μποξεράκια μας μάσκες. Ό,τι μας πει ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας κάνουμε. Και μάσκες θα κάνουμε, και ποτήρια θα πλένουμε με betadin, και πιάτα θα αστράψουμε με αντισηπτικό, όσο διαρκεί αυτός ο covid 19.

 

Και θα ανανεωθούμε με τα νέα μας εσώρουχα, άνδρες και γυναίκες. Διότι το μόνο που δεν επηρέασε ο φόβος είναι το λίμπιντό μας. Και τα σκόρδα μας τα φάγαμε και το μέλι με καρύδια το τελειώσαμε αυτές τις σαράντα μέρες και αφροδισιακά στρείδια ντερλικώσαμε.

 

Γιατί η φτώχεια και ο κορωνοϊός θέλουν καλοπέραση, ντάξει;;;;;


χτένα
Λούλης
σέξι γυναίκα
μάσκα
καρύδια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής