breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, άβε. Σαββατοκύριακο εν όψει με καύσωνα στο φουλ, χωρίς κλιματισμό στο σπίτι, να βλέπουμε στην τηλεόραση, με φρέντο καπουτσίνο, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, να μας κάνει κατήχηση για τον κορωνοϊό.

 

Τι να κάνουμε πού ο άτιμος ο Χαρδαλιάς δεν μας αφήνει για κανά μπανάκι-μανάκι στη Χαλκιδική, αραγμένοι στο μπιτσόμπαρο, να χαλβαδιάζουμε κανένα...αστέρι της γης. Που θα πάει. Το σαν τη Χαλκιδική δεν...είχε τελειώνει Δευτέρα και μετά βουρ για Παλιούρι, Άφυτο, Κρυοπηγή και τελευταία στάση Πευκοχώρι.

 

Το δίλημμα μεγάλο βέβαια. Να δούμε Σταυρούλα και κυρ Σωτήρη, που μας κάνει την ψυχή μας μαύρη ή να πάμε να βρέξουμε τα πόδια μας Τριπόταμο και Φράγμα;

 

Να πάρουμε και καμιά ρετσίνα παγωμένη, αλλά από γυαλί που ανακυκλώνεται, για να μην πετάξουμε κάτω πλαστικά, διότι είμαστε και οικολόγοι.

 

Πάει ο άλλος και ρίχνει σακούλες από τσιπς, πλαστικά ποτήρια καφέ και δεν συμμαζεύεται στο άλσος του Παπάγου.

 

Με το δίκιο του μετά ο Βασίλης Παπαδόπουλος λέει ότι δεν πετάνε μόνα τους στο χώρο κάτι μάσκες και πλαστικά γάντια.

 

Εμείς κύριοι, εεεε. Ρίχνουμε αλουμινένια τενεκεδάκια, γυάλινα μπουκάλια, χαρτοπετσέτες. Έτσι ρε να σας τη σπάσουμε εσάς τους αντιοικολόγους.

 

Αν επιλέξετε Σταυρούλα, κοιτάξτε να πιείτε ένα κουβά ηρεμιστικά, αλλιώς σας βλέπω έτοιμους για ΔΑΦΝΙ, αδέρφια.

 

Διότι ξέρεις τι είναι να ρώτα η Σταυρούλα τους ειδικούς, αν θα έχουμε κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου το καλοκαίρι;

 

Άλλο πράγμα αδέρφια. Μα τόση προπαγάνδα η ΕΡΤ; Ούτε εκπομπή του Βελόπουλου να ήταν. Τουλάχιστον ο Κυριάκος μας υπόσχεται και αδυνάτισμα, τζάμπα πράμα, με μια κηραλοιφή.

 

Εμείς πάντως το λίπος το κρατάμε, μπας και πέσει πείνα τους επόμενους μήνες. Αν βρει καμιά αλοιφή για τη φαλάκρα ο Κυριάκος, το συζητάμε, έτσιιιι;


παραλία
σκουπίδια
Β.Παπαδόπουλος
ηρεμηστικά
Κ.Βελόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής