breaking news Νέο

Στρατηγέ Φράγκο, ο κύβος ερρίφθη! -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Στρατηγέ Φράγκο, ο κύβος ερρίφθη!  -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Σε μια στιγμή που το μνημονιακό πολιτικό σκηνικό είναι ασύδοτα παρηκμασμένο, με τους πολιτικούς να βρίσκονται σε άλλο «κόσμο», από τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα.

 

Σε μια στιγμή που είναι ζήτημα χρόνου να μας επιτεθεί η Τουρκία, με τις μνημονιακές κυβερνήσεις να έχουν αφήσει τις Ένοπλες μας Δυνάμεις, χωρίς σύγχρονα οπλικά συστήματα και με γηρασμένο το προσωπικό πρώτης γραμμής, όπως τα στελέχη βραχείας θητείας, ενώ η 9μηνη θητεία των στρατιωτών μας είναι τραγικά λίγη, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται μεγάλα κενά στην επάνδρωση των μονάδων μας.

 

Σε μια στιγμή που στην χώρα μας στοιβάζονται εκατομμύρια λάθρα εισελθόντες μετανάστες, από όλες τις φυλές του κόσμου, έχοντας καταστήσει τα μεγάλα αστικά κέντρα μουσουλμανικά γκέτο.

 

Σε μια στιγμή που παραδώσαμε το όνομα της Μακεδονίας μας, άρα και την ψυχή μας, στους σκοπιανούς παραχαράκτες και τυμβωρύχους της κληρονομιάς της Μεγίστου των Ελλήνων, Αλέξανδρου.

 

Σε μια στιγμή που σκύβουμε το κεφάλι ακόμη και σε αυτούς που γενναιόδωρα στηρίξαμε την οικονομία της, μετά την πτώση του φασιστικού καθεστώτος Χότζα-Αλία και εις αντάλλαγμα οι κυβερνώντες τους, λεηλατούν τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών, ετοιμάζοντας προσφυγικά καμπ δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνων στην Βόρειο Ήπειρο, άρα και στο μαλακό δυτικό μας υπογάστριο.

 

Σε μια στιγμή που η εξωτερική μας πολιτική είναι για γέλια και για κλάματα, περιμένοντας ψιχία ελεημοσύνης από Μέρκελ, ΝΑΤΟ και Τραμπ, που εξυπηρετούν ασύστολα τα συμφέροντα του Ερντογάν.

 

Σε αυτή λοιπόν την στιγμή, την κρίσιμη κοινωνικά και εθνικά ώρα, ο Στρατηγός Φράγκος πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για την συνένωση του πατριωτικού χώρου. Στον οποίο προφανώς δεν χωράν ούτε ναζιστές, ούτε και φασίστες. Στρατηγέ Φράγκο, ο κύβος ερρίφθη. Πάτε μπροστά την πολιτική μας ζωή. Απεγκλωβίστε τους πολίτες που δεν έχουν διέξοδο στην ψήφο τους. Είστε η εθνική ελπίδα, αντίστοιχη με αυτή του Στρατάρχη Παπάγου και του Στρατηγού Πλαστήρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής