breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ωραία τα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας, δεν λέω. Και αξίζουν συγχαρητήρια στον αντάρτη δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που έσπασε τα δεσμά του συνωστισμού, στέλνοντας το μήνυμα στο Χαρδαλιά, ότι όπου να ‘ναι πλησιάζει το τέλος του.

 

Κάποιοι  θα πείτε, όλοι έπεσαν να φάνε τους κουκουέδες για τη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτομαγιά και κανένας δεν μίλησε για το ότι η Ομόνοια ήταν πήχτρα από συναγωνιστές ΟΝΝΕΔίτες, που έτρεξαν να χαρούν για μια σέλφι με τον Κώστα. 

 

Δυστυχώς απουσίαζε εκείνη την ώρα η CIA, γιατί έλεγε το δελτίο «ειδήσεων» στο ΣΚΑΪ, αλλά όσο να ’ναι και ο Κωστάκης λεβεντόπαιδο είναι. Πήρε από τη μαμά του τη Ντορίτα.

 

Για να καταλάβετε γιατί τα κανάλια έκαναν μόκο στη σαρδελοποίηση που επικράτησε στην Ομόνοια, αντίστοιχη με αυτή του συνωστισμού στο γύφτικο γάμο στη Λάρισα, ακούστε την παρακάτω ιστορία.

 

Την εποχή που υπήρχε διαχωρισμός της Αστυνομίας από τη Χωροφυλακή, όταν τσουβάλιαζαν τους μεθυσμένους για το τμήμα, για εξακρίβωση στοιχείων και διαπίστωναν ότι ο ένας ήταν πλούσιος και του...κόμματος, όπως ο Γρούεζας π.χ., στην αναφορά του ο υπαστυνόμος έγραφε «ευρέθη να τελεί εν ευθυμία» και έτσι σκαπούλαρε το «φρέσκο» ο του...κόμματος.

 

Αν οι χωροφύλακες τσουβάλιαζαν κανά μπεκρή, σαν τον Ορέστη Μακρή, θεός σχωρέστον, στην αναφορά του υπολοχαγού, έμπαινε το «συνελήφθη μεθυσμένος».

 

Έτσι έγινε και με τον Κουτσιούμπα στο Σύνταγμα. Βγήκε ο Χαρδαλιάς και τον πέρασε γενεές 14, που δεν πρόλαβε να χαρεί ο μποσλεβικισμός, αφού την έκανε με ελαφρά στην τέταρτη γενιά, μόλις.

 

Ενώ για το Μπακογιάννη, τσιμουδιά ο Σκορδαλιάς. Τι θα έκανε, θα έβριζε τον ανιψιό του Κυριάκου; Σήμερα θα τον βλέπαμε στην Νέα Σμύρνη της Λάρισας, να κάνει παρέα με τα ρομά, που ξέρετε ότι ψηφίζουν μόνο το Αλέκση!

 

Θα τον έκαναν τίγκα  στον κορωνοϊό, σαν την Εσμεράλδα στην Παναγία των Παρισίων.


Χαρδαλιάς
Κοσιώνη
Μακρής
χωροφύλακες
Κουτσιούμπας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής