breaking news Νέο

Tο... ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για την Προστασία της Φύσης - Γράφει ο Κωνσταντίνος Μουρατίδης

Tο... ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για την Προστασία της Φύσης - Γράφει ο Κωνσταντίνος Μουρατίδης

Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του ανθρώπου, λίγες ημέρες αφ' ότου τον έπλασε ο Θεός, διαπίστωσε ότι κάποιο λάθος είχε η συνταγή που χρησιμοποίησε. Τα πιο ανησυχητικά προβλήματα που διέκρινε ήταν η αλλαζονική συμπεριφορά του, αλλά και το ενδεχόμενο ανεξέλεγκτης αύξησης του πληθυσμού του.

Για μια στιγμή, σκέφτηκε να καταστρέψει το πρόπλασμα και να το αναδημιουργήσει, επειδή τον θεώρησε ικανό να διαταράξει την ισορροπία της φύσης.

Όμως, η απορία που γεννήθηκε μέσα του, ανάγκασε το Θεό να τον διατηρήσει, όπως τον έπλασε εξαρχής.

«Θα τον αφήσω όπως είναι» είπε «για να δω μέχρι που είναι ικανός να φτάσει. Εξάλλου, εγώ είμαι ο πιο ισχυρός και όποτε παρουσιαστεί κάποιος κίνδυνος, μπορώ να τον καταστρέψω. Όμως, ελεύθερο και ανεξέλεγκτο» είπε «δεν θα τον αφήσω».

Προς το σκοπό αυτό, κατέστρεψε αμέσως ένα σχέδιο προστασίας της Φύσης, που λειτουργεί αυτόματα και στοχεύει, κυρίως, στη μείωση του πληθυσμού, κάθε φορά που θα υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια.

Στο σχέδιο συμπεριλαμβάνονται τα εξής μέτρα:

Η τροφική αλυσίδα περιέλαμβανε αρχικά (χωρίς οίκτο) και τον άνθρωπο.

Οδυνηρές συνέπειες, για τους αιμομίκτες.

Θανάσιμες, παιδικές και άλλες ασθένειες.

Φυσικές καταστροφές και θεομηνίες.

Πανδημίες, εξαιτίας διαφόρων ιών.

Το πιο αποτελεσματικό μέτρο προστασίας της φύσης που έλαβε, ήταν το τελευταίο:

Προκειμένου να τον σταματήσει, σε περίπτωση που θα κατόρθωνε ο άνθρωπος να ξεπεράσει όλα τα παραπάνω εμπόδια δημιούργησε τον χρυσό και τον σκόρπισε στη γη.

Από τότε, όλοι οι καταστροφικοί πόλεμοι, οι ληστείες μετά φόνου, ακόμα και οι θάνατοι απερίσκεπτων χρυσοθήρων, οφείλονται στο χρυσό.

Όμως, «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Μπορεί τα μέτρα προστασίας της φύσης, να είναι καταστροφικά για τον άνθρωπο, για τη φύση όμως αποδεικνύονται λίαν ευεργετικά «κι ας μη σας αρέσει» είπε ο «ΓΙΩΡΙΚΑΣ».

  • Δάσκαλε! Μην εκτίθεσαι γιατί τα μέτρα αυτά είναι αποτελεσματικά μόνο για αφρόψαρα. Για καρχαρίες με τα δις, δεν ισχύουν.

«Ναι! Έχεις δίκαιο. Γι' αυτούς, όπως και για σένα, δεν ισχύουν, επειδή είστε για την ανθρωπότητα, ό,τι και τα παράσιτα του δάσους, που τυλίγονται γύρω από το δένδρο και απομυζούν τους χυμούς του, μέχρι να το αποξηράνουν. Έτσι όμως, εισχωρούν μέσα στο δάσος, ο αέρας και οι ακτίνες του Ήλιου και το αναζωογονούν, ανόητε Κωστίκα»!

 

Μουρατίδης Κων/νος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής