breaking news Νέο

Με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας

Με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας

Καλείστε να προσέλθετε στη δια περιφοράς μέσω τηλεφώνου συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί  την 21-5 -2020,  ημέρα Πέμπτη  και ώρα από 11:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα 4 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1

Έγκριση ή μη δαπανών 2ης συνάντησης τοπικών φορέων υποστήριξης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «INTERREGEUROPECult-CreaTE» για την ανάπτυξη και ανάδειξη του Δημιουργικού και Πολιτιστικού Τουρισμού στη Νάουσα και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

2

Οικονομική ενίσχυση σε Πολιτιστικούς Συλλόγους  

 

3

Έγκριση ή μη, της 5ης παράτασης των ενδεικτικών τμηματικών προθεσμιών , καθώς και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» (με Αρ. Μελ. 67/2017) ,κατά (3) τρεις μήνες  έκαστη -με αναθεωρήσεις

4

Έγκριση ή μη της διενέργειας, τον καθορισμό  της διαγωνιστικής διαδικασίας (συνοπτικός διαγωνισμός), το κριτήριο κατακύρωσης, την έγκριση ή μη των   τεχνικών προδιαγραφών - ενδεικτικού προϋπολογισμού  και τον καθορισμό των όρων διενέργειας του διαγωνισμού, για τις «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΤΑΦΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ » 

 

Η σύγκληση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής  γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03-2020, Τεύχος Α) καθώς επίσης τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του

Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) όπως ισχύει σήμερα.

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Καραγιαννίδης Αντώνιος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής