breaking news Νέο

Κ.Ε.Δ.Α. : Κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από τις 18.05.2020

Κ.Ε.Δ.Α. : Κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από τις 18.05.2020

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας

ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ των απαγορεύσεων που επιβάλλονται δυνάμει του άρθρου 1,

από τις 18.05.2020 επιτρέπεται:

-α- Η λειτουργία όλων των ανοιχτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων κι η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α) και Ανώνυμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε), ηλικίας 13 ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007). Οι αθλητές των προ-ολυμπιακών αγώνων και των εθνικών ομάδων κάνουν χρήση των παραπάνω εγκαταστάσεων κατ' απόλυτη προτεραιότητα.

-β-Η λειτουργία των ανοικτών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας για τα αθλήματα: αντισφαίρηση, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή, τοξοβολία, αεραθλητισμός, μηχανοκίνητος αθλητισμός, υποβρύχια δραστηριότητα και ορειβασία-αναρρίχηση και η χρήση τους από αθλητές και μέλη τους

-γ-Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους εν ενεργεία διαιτητές ομαδικών αθλημάτων.

-δ-Η ομαδική προπόνηση των ομάδων των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιριών (Π.Α.Ε), που μετέχουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών(SUPER LEAGUE1).

Επιπλέον,                                                                                                                                                       Όσοι είναι υποψήφιου για να εισαχθούν είτε με το σύστημα Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας) είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας δύνανται να κάνουν χρήση των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων ,πλην των κολυμβητηρίων.

Σε όλες τις περιοριστικά αναφερόμενες άνω περιπτώσεις η χρήση των εγκαταστάσεων γίνεται με τις οδηγίες ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) και τις ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας.

Κατά τα οριζόμενα στο παρόν, επιτρέπεται από τις 18.05.2020 στα αθλητικά σωματεία, τα Τ.Α.Α, Α.Α.Ε και τους εν γένει αθλητικούς φορείς η απασχόληση του αναγκαίου μόνον προσωπικού.

Κατ’ επέκταση οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι διατιθέμενες για τις προαναφερθέντες περιπτώσεις και μόνον, ΕΚΤΟΣ του γηπέδου του ΔΑΚ(Στάδιο Αλεξάνδρειας) καθώς εκτελούνται εργασίες συντήρησης του χώρου και εγκατάστασης ταρτάν εντός αυτού.

Παρακαλούμε πολύ στην καλή ανάγνωση του κειμένου ώστε να μην υπάρξουν παρερμηνείες ως προς τη λειτουργία των αθλητικών χώρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ                                                                                                               

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής