breaking news Νέο

Άστοχος στα κρίσιμα σημεία ο ΑΟΚ Βέροιας - Λύγισε στην έδρα του με 55-67 από το Φαίακα

Άστοχος στα κρίσιμα σημεία ο ΑΟΚ Βέροιας - Λύγισε στην έδρα του με 55-67 από το Φαίακα

Τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς για τον ΑΟΚ Βέροιας, αυτή τη φορά από τον πολύ ποιοτικό Φαίακα Κέρκυρας με 55-67, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ηλιάδη (ντεμπούτο στον πάγκο της ανδρικής ομάδας) πάλεψε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και κράτησε χαμηλά στο σκορ τους αντιπάλους, ωστόσο στα τελευταία λεπτά του αγώνα έχασε την επαφή και ηττήθηκε στο τέλος με 55-67. Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους, που τίμησαν με την παρουσία τους «λύκους» και έδωσαν ξεχωριστό παλμό στο ΔΑΚ «Βικέλας», το πρώτο ημίχρονο είχε δραματικό χαρακτήρα και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στο σκορ. Η μεγαλύτερη διαφορά που πήραν οι φιλοξενούμενοι, κυμάνθηκε στους 5 πόντους, ωστόσο το πρώτο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 31-29. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ίδια η εικόνα του αγώνα, με τους Φαίακες ωστόσο να ανεβάζουν τα ποσοστά ευστοχίας και να κλείνουν την περίοδο προηγούμενοι με 47-43. Στα τελευταία λεπτά όμως του αγώνα, ο ΑΟΚ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και με αρκετά λάθη, έδωσε την ευκαιρία στους νησιώτες να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ και να μη χάσουν ποτέ το προβάδισμα μέχρι την τελευταία κόρνα της γραμματείας. Γιαννουζάκος και Βλάχος ξεχώρισαν επιθετικά για τους «λύκους», που πέτυχαν από 14 και 11 πόντους αντίστοιχα.

 

Δεκάλεπτα: 19-17, 31-29, 43-47, 55-67

Διαιτητές: Πετανίδου-Κουκουλεκίδης

 

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης): Τρομπούκης 2, Σισμάνης 6, Γκανάς 3(1), Βλάχος 11(1), Μαυρίδης 4, Λέφας 5(1), Μπαρμπαρούσης 2, Χατζηλαμπρινός 4, Γιαννουζάκος 14(2).
Φαίακας Κέρκυρας (Κοντογιάννης): Χατζόπουλος 9, Βογιατζής 13(3), Ματενίδης 10(2), Νεδέλκος 6, Σπιτιέρης 3, Μακρίδης 9(3), Περούλης 17(1).

 

-Δηλώσεις του προπονητή Κωνσταντίνου Ηλιάδη για το παιχνίδι :

«Αναμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Δεν κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που είχαμε πει καλά και με διάρκεια. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό και δίκαιο και συγχαρητήρια στον Φαίακα. Εμείς τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολο σημείο. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε νίκες. Τις απαντήσεις θα τις βρούμε μέσω της προπόνησης»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής