breaking news Νέο

Ξέσπασε στην Πτολεμαϊδα ο Φίλιππος - Πέτυχε εύκολη εκτός έδρας νίκη με 58-91

Ξέσπασε στην Πτολεμαϊδα ο Φίλιππος - Πέτυχε εύκολη εκτός έδρας νίκη με 58-91

Χωρίς διάθεση για νέες απώλειες ένας σοβαρός και ουσιαστικός Φίλιππος Βέροιας, πέρασε εύκολα από την έδρα της Πτολεμαϊδας με 58-91, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους την ήττα από το συμπολίτη ΑΟΚ, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και συνεχίζουν την πορεία τους προς την εξασφάλιση της ανόδου. Αγωνιστικά οι Βεροιώτες ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 10-16 στο 8', προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι τη λήξη της πρώτης περιόδου (12-18). Στο δεύτερο δεκάλεπτο επέβαλαν το ρυθμό τους και για πρώτη φορά στο ματς έφτασε σε διψήφια διαφορά (27-38) στο 18'. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους στο +12 (31-43). Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκίμα κυριάρχησαν στο παρκέ, άρχισαν να απομακρύνονται και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +20 (45-65). Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το Φίλιππο να φτάνει στο ροζ φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 58-91, πετυχαίνοντας παράλληλα την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Εξαιρετική η επιθετική παρουσία του Σουτζόπουλου για τους νικητές, που σταμάτησε στους 34 πόντους.

 

Δεκάλεπτα: 12-18, 31-43, 45-65, 58-91

Διαιτητές: Αγραφιώτης-Τσούλης

 

Πτολεμαΐδα (Κυρατζής): Κλασίδης 5(1), Σειντής, Καλομενίδης 4, Εσπερίδης, Αργυρόπουλος, Τσολάκης 8, Σαχπαζίδης 6(2), Πανίδης 8, Πουτούκης, Αθανασιάδης 3, Σαρής 22(3), Μαστροδημήτρης 2.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Κοθράς 15(1), Μόρας 2, Τσιαγκλάκανος 17(3), Παραπούρας 17(4), Σουτζόπουλος 34, Καντάρκος 4, Τόκας Α., Τόκας Π., Βάλλιος, Τσεσμετζίδης, Μαρκόπουλος, Καβαργύρης 2.

 

-Δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Γκίμα για το παιχνίδι :

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πτολεμαϊδας και στον κόουτς Κυρατζή για την προσπάθεια τους. Για εμάς ήταν πιστεύουμε μια δίκαιη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έτσι καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση των γηπεδούχων. Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε τους διαιτητές κυρίους Αγραφιώτη και Τσούλη και να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αρίωνα για τη φιλοξενία. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή κι εμείς πάντα με πίστη προχωρούμε στο στόχο της ανόδου που είναι για μας μονόδρομος. Προέχει τώρα το παιχνίδι της Κυριακής με τα Γιάννενα στην έδρα μας»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής