breaking news Νέο

Δημήτρης Γιαννούλης: Στην ΒΕΡΟΙΑ έγραψε τις πρώτες συμμετοχές του

Δημήτρης Γιαννούλης: Στην ΒΕΡΟΙΑ έγραψε τις πρώτες συμμετοχές του

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, που κανείς ακόμη δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει και πότε θα ολοκληρωθεί, καθώς η αγωνιστική δράση των ομάδων στη χώρα μας επεκτείνεται τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουλίου, είναι ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης (γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1995).

Για τον αριστερό φουλ μπακ του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ενδιαφέρονται ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η Μονακό και η Νάπολι και όλοι οι ειδικοί προβλέπουν ότι σύντομα ο αριστερός Κατερινιώτης οπισθοφύλακας θα κοσμεί κάποιο από τα διακεκριμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βάζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της για την παραχώρησή του.

Πόσοι όμως θυμούνται ότι ο σημερινός αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής, έγραψε τις πρώτες συμμετοχές του στην Super League φορώντας την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ; Και όχι μόνο έγραψε τις πρώτες του συμμετοχές αλλά στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ μετατράπηκε από αριστερός μεσοεπιθετικός σε αριστερό οπισθοφύλακα.

Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωνε τον Γιώργο Γεωργιάδη προπονητή και τον Ζήση Βρύζα τεχνικό Διευθυντή, τους οποίους ακολούθησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, υπό μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Πιερικό (ο Γιαννούλης είναι Κατερινιώτης στην καταγωγή και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Βατανιακού).

Στην ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο (περίοδο 2015-2016) ο Γιαννούλης ήρθε σαν αριστερός μεσοεπιθετικός, μια θέση στην οποία είχε 26 συμμετοχές στην Β' Εθνική με την φανέλα του Πιερικού). Όμως είτε επειδή είχε πολλές λύσεις στην συγκεκριμένη θέση, είτε επειδή έκρινε ότι τα προσόντα που διέθετε ο τότε 20χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής ταιριάζαν περισσότερο στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ο Γιώργος Γεωργιάδης από την πρώτη κιόλας ημέρα τον καθιέρωσε στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και όλοι τότε όσοι παρακολουθούσαν τα παιχνίδια της «Βασίλισσας» έβλεπαν έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, πολύ γρήγορο, με καλή τεχνική που τα έκανε όλα σωστά εκτός από την τελική πάσα. Όλες όμως οι κινήσεις του έδειχναν ότι ο νεαρός έχει μέλλον, αρκεί κάποιος να τον πιστέψει.

Τελικά εκτός από τον Γιώργο Γεωργιάδη και την ΒΕΡΟΙΑ, με την φανέλα της οποίας εκείνη την περίοδο, 2015-2016 μέτρησε 24 συμμετοχές, όλες βασικός, τον πίστεψαν και στον Ατρόμητο, που ένα χρόνο αργότερα πήγε επίσης δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο γύρισε έτοιμος ποδοσφαιριστής πριν ενάμιση περίπου χρόνου.

Βέβαια ο Κατερινιώτης αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής στο διάστημα που ακολούθησε από την καθιέρωση του σαν αριστερός φουλ μπάκ στη ΒΕΡΟΙΑ, μέχρι που επέστρεψε πριν ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ, όχι απλά βελτίωσε, αλλά κατάφερε με πολύ δουλειά να μετατρέψει σε πλεονέκτημα το μοναδικό μειονέκτημα που είχε όταν έγραφε τις πρώτες του συμμετοχές στην Super League με την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ την τελική πάσα και σήμερα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι πρώτος σε ασίστ ποδοσφαιριστής της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής