breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ελληνίδες, Έλληνες! Δεν ξέρω αν το αισθανθήκατε, αλλά από το απόγευμα της Τετάρτης 20ης Μαΐου, είμαστε όλοι μεγιστάνες.

 

Ας είναι καλά ο Κυριάκος και η κυβέρνησή του, που μας φόρτωσε με 24 δις και θα φάμε καλά.

 

Τέρμα πια τα συσσίτια, τέρμα και τα κοινωνικά παντοπωλεία. Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

 

Τόσα δις, από την εποχή του Σώρρα έχουμε να δούμε. Τότε που τα μέλη του Αρτέμη πλήρωναν το εικοσαρικάκι το μήνα συνδρομή, για να είναι μέτοχοι στα 600 δις, που ήταν στην τράπεζα της Ανατολής.

 

Τι να κάνουμε, που βούτηξαν τον αρχηγό και τον έβαλαν στη «στενή» λίγο πριν τα εκταμιεύσουμε και γίνουμε εμίρηδες του Κατάρ. Μείναμε με την όρεξη και από εμίρηδες επιστρέψαμε στους κακομοίρηδες.

 

Και 24 δις στο παντελόνι μας και μειωμένος ΦΠΑ στο καφεδάκι. Πού να σας έδινε τέτοια μεγαλεία ρε ο Τσίπρας; Που πίνατε το φρέντο καπουτσίνο 3,5 ευρώπουλα στα καφέ;

 

Τώρα με τον Κυριάκο, πάει στο ένα ευρώπουλο. Και σας τον φέρνουν και σπίτι, με κανέλα και μαύρη ζάχαρη, να κάνετε εντύπωση και στη συμβία σας, ότι έτσι μεγαλώσατε από παιδί, με καπουτσίνο στο ένα χέρι και φέτα με ζάχαρη στο άλλο.

 

Το θέμα είναι πού θα φάμε όμως τόσα δις. Άντε να αγοράσουμε έξι φεράρι και δύο ντουζίνες τζιπάκια, για να πηγαίνουμε στις Άλπεις για σκι.

 

Άντε και να πάρουμε και θαλαμηγούς, που θα ζήλευε και ο Νιάρχος, να κάνουμε τις ντόλστε βίτα μας στην Καραϊβική, παρέα με τα αστέρια του Χόλυγουντ.

 

Ούτε ένα δις δεν θα φάμε. Τα υπόλοιπα τι θα τα κάνουμε; Να αγοράσουμε ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας, για τα παιδιά των παιδιών, των παιδιών μας, όπως έκανε ο Παπαδημούλης;

 

Άντε άλλο ένα δις, αφού θα τα πάρουμε κοψοχρονιάς από τους Έλληνες, για να τα νοικιάσουμε σε μετανάστες, όπως έκανε ο σύντροφος.

 

Θα μας μείνουν άλλα 22 δις. Τέτοιο πρόβλημα να έχετε και να μην ξέρετε να τα ξοδέψετε, δεν σας έχει ματασυμβεί. Και στα μπουζούκια να τα σπάσετε και να ρίξετε δέκα τόνους λελούδια στην τραγουδιάρα, που θα σας αφιερώσει «τα μαύρα μάτια σου, όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε» του Μανώλη του Αγγελόπουλου και να κατεδαφίσετε το κέντρο, όπως έγινε στο «Βιετνάμ» της Λάρισας, πάλι πάνω από 100 μύρια δεν θα φάτε.

 

Είδατε το πόσο δύσκολο είναι να είσαι κροίσος; Για αυτό, φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο και αφήστε τα πλούτη. Αυτά θέλουν και επιδέξιους κ@λους. Όχι σαν τους δικούς μας, ρε.


Σώρρας
μαχαραγιάς
"Βιετνάμ" Λάρισας
γελοιογραφία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής