breaking news Νέο

Στο τιμόνι του Φιλίππου ο Γιούπης

Στο τιμόνι του Φιλίππου ο Γιούπης

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιούπη. Ο Ελληνας τεχνικός, επιστρέφει στην οικογένεια του Φιλίππου, από το πόστο του προπονητή. Όπως αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου:

«Ο σχεδιασμός της νέας αθλητικής χρονιάς, αρχίζει να υλοποιείται με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, ο οποίος συμβαδίζει με το όραμα και την στρατηγική της Διοίκησης.

Πρώτος στόχος είναι η συμφωνία με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές, οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα του Φιλίππου. Τους το αναγνωρίζουμε και θα είναι απαράβατος όρος στις διαπραγματεύσεις μαζί τους. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με επιλεγμένους αθλητές, οι οποίοι απέδειξαν μέσα από την πορεία τους αθλητικό ήθος, αγωνιστική ετοιμότητα και πάθος. Η ομάδα φέτος θα υποστηρίζεται και από γυμναστή φυσικής κατάστασης. Όσο αφορά τους Εφήβους, προέχει η ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Θα σεβαστούμε οποιαδήποτε επιλογή τους, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε και στον Ηλία Γραμματικόπουλο, ο οποίος απέδειξε για το χρονικό διάστημα που συμφωνήθηκε να προπονεί την ομάδα, ότι το ήθος, η προσπάθεια και το πείσμα του, μας υπενθύμισε τις αξίες και το αθλητικό ιδεώδες με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές αθλητών του Φιλίππου. Ηλία σε ευχαριστούμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής