breaking news Νέο

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League

Για σήμερα Τετάρτη 27 Μαϊου στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League με τη συμμετοχή και του προέδρου της Λίγκα Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης θα ενημερωθούν τα σωματεία από τον πρόεδρο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω κορονοϊού, και θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν αναφορικά με την επανεκκίνηση, ή τον οριστικό τερματισμό της σεζόν.

Τα μέλη της Football League θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θέλουν να επιστρέψουν στη δράση ή όχι έτσι ώστε ανάλογα να τρέξουν και οι διαδικασίες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των προπονήσεων.

Με δεδομένο πάντως πως ήδη γίνονται κινήσεις/προτάσεις για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση η επιστροφή στη σέντρα των ομάδων της Football League δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επιπλέον ακόμη κι αν υπάρξει ανατροπή για αίτημα ομαδικών προπονήσεων το κομβικό ζήτημα του κόστους των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, κρίνεται απαγορευτικό για τις ομάδες της κατηγορίας, εάν αναλογιστούμε στο θέμα αυτό τη Super League 2.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις που θα προκύψουν καθώς είναι αντιληπτό πως το κομμάτι της αναδιάρθρωσης περισσότερο ακούγεται από κάτω προς τα πάνω παρά απασχολεί την κυβέρνηση. Πόσο μάλλον όταν η μεγάλη κατηγορία σε καμία τηλεδιάσκεψη της δεν έριξε στο τραπέζι θέμα αναδιάρθρωσης.

«Κοντός ψαλμός όμως αλληλουϊα». Αν αποφασιστεί να τερματιστεί το πρωτάθλημα της Football League οριστικά δίχως αναδιάρθρωση, το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει είναι η επικύρωση της βαθμολογίας και ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να γίνει αυτή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής