breaking news Νέο

Λ.Τσαβδαρίδης : «Παράταση της προθεσμίας αποπληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΕΛΓΑ μέχρι 30/09/2020»!

Λ.Τσαβδαρίδης : «Παράταση της προθεσμίας αποπληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΕΛΓΑ μέχρι 30/09/2020»!

Την παράταση της προθεσμίας αποπληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών των παραγωγών προς τον ΕΛΓΑ κατά 3 μήνες, μέχρι δηλαδή τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, αποφάσισε η Διοίκηση του ΕΛΓΑ, όπως ενημέρωσε σχετικώς χθες (26 Μαΐου) τον Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ύστερα από επικοινωνία που είχε μαζί του ο Βουλευτής για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μία ακόμη σημαντική οικονομική ανάσα για τους παραγωγούς μας,  που αφενός δικαιώνει τις πιέσεις όλων ημών για ταχύτατη επίλυση του συγκεκριμένου φλέγοντος ζητήματος αφετέρου επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την ευαισθησία της Κυβέρνησης να αντιμετωπίζει ταχύτατα και αποτελεσματικά κάθε δίκαιο αίτημα του κόσμου της πρωτογενούς παραγωγής.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Τσαβδαρίδης, με την τρίμηνη παράταση που ανακοινώθηκε, όχι μόνο δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να τακτοποιήσουν με μεγαλύτερη άνεση τις εκκρεμείς ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις αλλά επιπροσθέτως, απομακρύνεται ο κίνδυνος μη είσπραξης σε τακτό χρονικό διάστημα των αποζημιώσεων του έτους 2019 για όσους παραγωγούς δεν ήταν ασφαλιστικά ενήμεροι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής