breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, υπερασπιστές των εκατομμυρίων του Παπαδημούλη, οι...νηστικοί σας χαιρετούν. Τι κι αν ο Κούλογλου, άλλος φτωχός ευρωβουλευτής του ΣΦΥΡΙΖΑ και αυτός, είπε το κλασικό για τον κυρ Μήτσο «ό,τι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό». Εσείς εκεί, να υπερασπιστείτε την τιμή του συντρόφου σας, που ξεκίνησε μπατίρης και έγινε εκατομμυριούχος.

 

Μαθαίνουμε ότι τα ακίνητα που πήρε...κοψοχρονιάς ο σύντροφος Παπαδημούλης, τα νοικιάζει σε μια ΜΚΟ του Σόρος. Πάλι καλά που δεν είναι του....Σώρρα, βοήθειά μας. 

 

Επί εξάμηνο, λέει, η δική μας η Φρόσω Καρασαρλίδου προσπαθεί να επικοινωνήσει με Τζιτζικώστα και δεν μπορεί. Εκτός αν έστειλε το αίτημα με ταχυδρομικά...μυρμήγκια η βουλευτής, οπότε κάπου έξω στο Καλοχώρι θα βρίσκεται, τσιπαρισμένο, το αίτημα.

 

Άσε που ο Απόστολος, Φρόσω, βρίσκεται πλέον εις τας Ευρώπας, με εμάς τους παρακατιανούς θα συναντηθεί; 

 

Και εσύ πάλι τον άξονα Εγνατία-Σκύδρα τι τον θέλεις; Θα μπορούσε, με λίγα χρήματα, να γίνει ένας καλός αεροδιάδρομος και να έχουμε επιτέλους στην Ημαθία αερολιμένα. Που θα τον δώσουμε στη φράπορτ, εννοείται.

 

Ξέρεις τι είναι να ανεβαίνεις από Στενήμαχο και να φτάνεις σε μια ώρα Αθήνα και να πίνεις καφέ στο Ντακάπο με Παπαδημούλη και Άδωνι;

 

Μεγαλεία αδέρφια μου. Να αρχίσουμε και εμείς να δουλεύουμε στο γραφείο τύπου του αεροδρομίου, να λιγδωθεί και το αντεράκι μας, από τους Γερμανούς. 

 

Και μετά, να τα λουκάνικα Φρανκφούρτης και να τα σνίτσελ δυο μέτρα και να οι τρίλιτρες μπύρες. Άσε πάλι που θα πήξουμε από αεροσυνοδούς-μοντέλα. 

 

Όχι λοιπόν στον κάθετο άξονα, ναι στον αερολιμένα Τριλόφου-Στενημάχου. Πώς θα τον ονομάσουμε; Α, όλα κι όλα. Το έχουμε καπαρώσει το όνομα, προς δόξαν του σοσιαλισμού με αποταμιευτικό πρόσωπο. «Μήτσος Παπαδημούλης» θα ονομαστεί ρε. Όνομα και πράμα.


Τζιτζικώστας
κάθετος άξονας Εγνατίας Οδού
κάθετος άξονας Εγνατίας Οδού
λουκάνικα
Παπαδημούλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής