breaking news Νέο

Με σκορερ τους Μπαστιάνο, Δαμιανάκη και Ρούνεϊ νίκησε η Βέροια 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

 Με σκορερ τους Μπαστιάνο, Δαμιανάκη και Ρούνεϊ νίκησε η Βέροια 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Αυτή τη φορά η ΒΕΡΟΙΑ φρόντισε την καλή της αγωνιστική εικόνα να την συνοδεύσει και με ουσία παίρνοντας την πρώτη της φετινή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με την γνωστή της τακτική κλειστή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις η ΒΕΡΟΙΑ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε οτι πήγε στο Αλκαζάρ αποφασισμένη για το θετικό αποτέλεσμα.

Εδωσε γήπεδο στον αντίπαλο της και στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.

Ηταν μόλις στο 9ο λεπτό και ενω μέχρι εκείνη τη στιγμή οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι με την ΒΕΡΟΙΑ να επιχειρεί την πρώτη επικίνδυνη αντεπίθεσή της. Ο Μπλέτσας μεταξύ μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμενων και κέντρου είδε τον Μπαστιάνο να φεύγει προς την εστία του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Κραβαρίτη και του έβγαλε την κάθετη πάσα, με τον ταχύτατο επιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ να γίνεται κάτοχος της μπάλας να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ να κανει το 0-1.

Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαστημα κατά το οποίο όπως ήδη αναφέραμε οι γηπεδούχοι ειχαν στην κατοχή τους περισσότερο χρόνο την μπάλα.

Την ίδια εικόνα είχε ο αγώνας και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Με τον Απόλλωνα να βρισκεται περισσότερο χρόνο στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ δίχως όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός.

Στο 70’ ο νεοεισελθών Τσιλούλης εμεταλλεύθηκε την λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιαγκόζη και με πισινή κεφαλιά ύστερα απο σέντρα του πρώην παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ Μαυριά, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το γκολ της ισοφάρισης έκανε πιο επιθετική την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και δέκα λεπτά αργότερα (80’) ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ.

Ο Σουλιώτης στο κέντρο περίπου του γηπέδου τροφοδότησε τον Μπαστιάνο που μπηκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Δαμιανάκη που απο το σημείο του πέναλτι με πλασέ έκανε το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να βρίσκονται στην επίθεση και μετα το δεύτερο τους τέρμα και στο δεύτερο λεπτο των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Ο Ρούνεϊ έκλεψε την μπάλα από τον Παπαζαχαρία μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ έγραψε στον πίνακα των σκορερ το ονομα του διαμοφωνοντας το τελικό 1-3.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ με την τακτική των αντεπιθέσεων πήρε ένα πολύτιμο διπλό που της δίνει αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια που την περιμένει.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η αμυντική της λειτουργία ηταν αψεγάδιαστη ενω οι γρήγοροι μεσοεπιθετικοί της ηταν ένας συνεχείς πονοκέφαλος για τους αντιπάλους τους.

Απο τους παίκτες της ξεχώρισαν οι Σουλιώτης, Καψάλης, Ρουνεϊ, Μπαστιάνος, Κοζάκης.

Καλή η διαιτησία του κ. Ρούση από την Θεσσαλία και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Κωτούλα - Ζιγκερίδη από το Κιλκίς.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κραβαρίτης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Σουλίδης (68’ Τσιλούλης), Αγροδήμος (73’ Κουτσιάς), Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Μαυριάς (87’ Μίλιτς).

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκόζης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Σουλιώτης, Μπλέτσας (84’ Δόρης), Λίταινας (70’ Νύκταρης), Ουνγιαλίδης (85’ Βάλις), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής