breaking news Νέο

Γραμμένος: Ζήτησε με επιστολή στον Αυγενάκη να μπουν στα μέτρα στήριξης όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία

Γραμμένος: Ζήτησε με επιστολή στον Αυγενάκη να μπουν στα μέτρα στήριξης όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και αιτείται να συμπεριληφθούν, στα μέτρα στήριξης που σχεδιάζονται για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που ανέρχονται σε 2.599.

 

Το στοίχημα στα καλύτερα του!

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε προ ολίγου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Με αυτήν αιτείται να συμπεριληφθούν, στα μέτρα στήριξης που σχεδιάζονται για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας, τα οποία ανέρχονται σε 2.599, σύμφωνα με τις ενημερώσεις των ΕΠΣ προς την ΕΠΟ. Ο Αυγενάκης απάντησε ευχαριστώντας την ΕΠΟ για την έγγραφη ενημέρωση. Επιπλέον, σημείωσε ότι από νωρίς σήμερα (Τρίτη) το πρωί τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας και όλων των αθλημάτων, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 Η πλατφόρμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo). Τα μέτρα στήριξης, όπως τόνισε ο Υφυπουργός, θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά από κάθε ερασιτεχνικό σωματείο.

Παράλληλα, επισήμανε ο  Αυγενάκης προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ότι οι υπηρεσίες παραμένουν στην διάθεση των διοικήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων για αιτήματα λήψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ ώστε στη συνέχεια να μπορούν να εγγραφούν και επίσημα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.Κατέληξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού λέγοντας πως «βάζουμε τάξη στο ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητικό τοπίο και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής