breaking news Νέο

Super League 2: Σήμερα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Super League 2: Σήμερα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαϊου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 12 ΠΑΕ της Super League 2 που θα καθορίσει κατά μεγάλο ποσοστό το μέλλον της κατηγορίας.

Το κύριο θέμα που θα συζητηθεί είναι η συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος, καθώς οι περισσότερες από τις μισές ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, δίχως όμως οι ποδοσφαιριστές τους να έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και αυτό λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ως σκέψη υπάρχει κυρίως η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος ή σε διαφορετική περίπτωση να διεξαχθούν μόνο οι δύο αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του που απομένουν, αφού όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για τη διεξαγωγή των πλεϊ οφ και των πλεϊ άουτ, που προβλέπονται από την προκήρυξη.

Εφόσον υλοποιηθεί ένα από τα δύο παραπάνω σενάρια, που επιθυμεί επαναλαμβάνουμε, η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 2, τότε θα εξαρτηθεί από το τι θα ισχύσει στην Super League 1. Αν δηλαδή υπάρξει αναδιάρθρωση στην κατηγορία, οπότε θα προβιβαστεί και ο δεύτερος δίχως να χρειαστεί αγώνας μπαράζ ή θα εφαρμοστεί κατά γράμμα η υπάρχουσα προκήρυξη της Super League (ανεβαίνει ο πρώτος και ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής