breaking news Νέο

Sevgili dostlar, «Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα» - Του Κωνσταντίνου Μουρατίδη

Sevgili dostlar, «Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα» - Του Κωνσταντίνου Μουρατίδη

Δυστυχώς! Το ανωτέρω απόφθεγμα, δεν επαληθεύτηκε ακόμα για τους Τούρκους γείτονές μας. Μέχρι τώρα ξεπέρασαν τις τρεις φορές που, οι ληστρικές επιδρομές τους εναντίον μας, στέφθηκαν με επιτυχία.

Πρέπει, όμως, να ομολογήσουμε ότι, σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός από τις ξένες δυνάμεις που είχαν στο πλευρά τους, βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας.

Γι' αυτό εξάλλου, ήταν τόσο βαθιά και οδυνηρά τα πλήγματα που μας κατάφεραν.

Από τον όγδοο περίπου αιώνα μ.Χ., που εμφανίστηκαν στα μέρη μας, προερχόμενοι από την Μογγολία σε ημιάγρια κατάσταση, και μέχρι σήμερα, μας πήραν το Βυζάντιο, κατέκτησαν και εκμεταλλεύτηκαν τη χώρα μας για τετρακόσια και πλέον χρόνια, μας ξερίζωσαν από τις πατρογονικές μας εστίες και τέλος, μας πήραν τη μισή Κύπρο.

Και τώρα! Τι άλλο, άραγε απόμεινε για να μας πάρουν; Κι όμως, υπάρχουν ακόμα κι άλλα που διεκδικούν, όπως μας λένε, τόσο οι αξιωματούχοι της Τουρκίας, όσο και Έλληνες Τουρκολόγοι και ειδικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι και άλλοι καλοπληρωμένοι, που μας ήρθαν από τα Πανεπιστήμια της Δύσης (Αμερική – Ευρώπη), φορτωμένοι με πτυχία και μας λένε τα παραμύθια τους.

Ας δούμε λοιπόν, τι είναι αυτά τα άλλα, για τα οποία καθημερινά, κάνουν τόσο θόρυβο.

Λένε πως είναι:

α) Κάποια από τα Νησιά μας.

β) Μερίδιο από τις τσιπούρες του Αιγαίου.

γ) Συνδιαχείριση στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο που υπάρχει άφθονο, όπως μας λένε.

 

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

«Όλα αυτά, είναι ένα μάτσο τρίχες» λέει ο «ΓΙΩΡΙΚΑΣ». «Άλλος είναι ο στόχος τους. Και αυτή τη φορά, αν δεν τον κατανοήσετε πλήρως και ξανακάνετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος, θα είναι και η τελευταία της ύπαρξής σας, σαν Έλληνες» λέει ο «ΓΙΩΡΙΚΑΣ».

Ο «φίλος» ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ο Τουρκικός λαός, δεν είναι εχθρός μας, αλλά τα εργαλεία του πραγματικού εχθρού μας.

Εχθρός μας είναι αυτός που έβαλε τον αλκοολικό ΚΕΜΑΛ, με μια χούφτα Κούρδους ΤΣΕΤΕΣ (αφού πρώτα άφησαν τον ελληνικό στρατό χωρίς, πολεμοφόδια) για να αδειάσουν την Τουρκία από αλλόθρησκους και αλλοεθνείς (Έλληνες – Αρμένιους κ.α.λ.) κυνηγώντάς τους ή σκοτώνοντάς τους.

Θυμόσαστε τι έγινε τότε;

Έσπευσαν, όλοι οι δυτικοί σύμμαχοί μας, με τα καράβια τους, για να σώσουν, δήθεν, τους Έλληνες απ' τη σφαγή των Τούρκων.

 

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Το ίδιο πράγμα θα συμβεί και πάλι. Οι φίλοι και σύμμαχοί μας, θα ανοίξουν μια μέρα τις αγκάλες και τις πύλες των χωρών τους, για να υποδεχτούν τα Ελληνόπουλα που θα εγκαταλείψουν μαζικά την πατρίδα τους, εξαιτίας της πείνας, που έρχεται με γοργούς ρυθμούς, αλλά και για να σωθούν από τους παράνομους λαθρομετανάστες, τους οποίους θα μεταμορφώσουν σε «ΤΣΕΤΕΣ» του ΚΕΜΑΛ.

Στόχος τους, είναι οι πηγές πλούτου που δημιούργησαν ανά τους αιώνες οι Έλληνες, αλλά και αυτές που τους δώρισε η φύση, γιατί το οικόπεδο αυτό που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ το προόριζε για το Θεό.

Όμως, αυτή τη φορά, αν δεν κάνουμε ό,τι έκαναν οι πρόγονοί μας στις Θερμοπύλες, στο Μαραθώνα, στη Σαλαμίνα, στη Μακεδονία με τους Κομιτατζήδες, αλλά και στη Μάχη της Κρήτης, με τους Γερμανούς, να είστε βέβαιοι ότι στις φλέβες μας δεν θα κυλάει αίμα Ελληνικό.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Άλλως, καλώς να αποθάνω.

 

Μουρατίδης Κων/νος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής