breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Στο 2ο δημοτικό Καλλιθέας, εις τας Αθήνας, πήγε ο Κυριάκος, κάνοντας ποδαρικό στα πιτσιρίκια και τους δασκάλους, το πρωί της Δευτέρας. Πληροφορίες ότι η περιοχή θα είναι το επίκεντρο του επόμενου σεισμού του κλεινού άστεως, κρίνονται ως fake news. 

 

Σίγουρα πάντως ο Κυριάκος δεν είναι γκαντέμης, όπως ο πατέρας του. Με το που ανέλαβε πρωθυπουργός πέρσι τον Ιούλιο, καταστράφηκε η παραγωγή μας, ενώ μας την έπεσαν κορωνοϊοί το χειμώνα!

 

Να αναφερθούμε και στα χαλάζια που μας την έχουν πέσει στην Ημαθία και μας βομβαρδίζουν συνεχώς τα αερόπλανα, μπας και καταφέρουμε να μαζέψουμε μια σοδειά της προκοπής.

 

Πού είναι ρε τα ωραία χρόνια επί Ανδρέα. Τότε που ξεφορτώναμε αβέρτα στις αποσύρσεις, το ίδιο φορτηγό καμιά 60ριά φορές και μόλις παίρναμε μετρητά τα πεντοχίλιαρα, αναστέναζαν τα μπαράκια Βεροίας, Πατρίδας και Πέλλας.

 

Δεν μιλάμε για μπαράκια με τη σημερινή τους μορφή φυσικά. Αλλά για μπαράκια με ωραίες κυρίες για το φιλοθεάμον ανδρικό κοινό. Άσε δε πάλι τα σκυλάδικα. Πάνε και αυτά.

 

Πάνε και οι σαμπάνιες, τα πιάτα τα γύψινα, ο λουλουδοπόλεμος. Άλλες εποχές, θα μου πείτε.

 

Τότε που ο Μιχάλης, ο δικός μας ντε, από το Νησί, σε διόριζε στο πιτς φιτίλι στη συνοριοφυλακή.

 

Τώρα πια μπορεί να μη γίνονται αντίστοιχα προσλήψεις, αλλά καλομελέτα κι έρχεται.

 

Ο Τραμπ δεν έβγαλε στους δρόμους την εθνοφρουρά; Γιατί να μην το κάνουμε και εδώ, για όσους δεν υπακούουν στα μέτρα ενάντια στην πολυκοσμία;

 

Πηγαίνεις με τα τόμσον και τα μ1 στα μπαράκια και όποιος δεν συμμορφώνεται, του τραβάς μια ριπή, όλη δική του.

 

Τι, έτσι νομίζετε ότι έγινε το αμέρικα κράτος; 

 

Μιλάνε για γενοκτονία των Εβραίων. Ρε εδώ οι λευκοί Τραμπίτες καθάρισαν εκατομμύρια ερυθρόδερμους και εκατομμύρια μαύρους σκλάβους και δεν άνοιξε ρουθούνι.

 

Δεν μπορούμε να πούμε και τίποτε, γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν σου έρθει καμιά CIA και σε μαζεύουν με το κουτάλι, γιατί λες κακά για τις ΗΠΑ.

 

Με αυτά και με τα άλλα, ο Κλιντ Ίστγουντ, οπαδός της οπλοφορίας και του Τραμπ, συμπλήρωσε τα ενενήντα του χρόνια. Τέτοια βλέπει και ο Ντόναλντ και θέλει να ζήσει τη ζωούλα του μποέμικα, έχοντας στο πλευρό του τη Μελάνια την ημίθεα. που στα 50 της είναι η φαντασίωση του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού.

 

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται λοιπόν, συντρόφισσες και σύντροφοι, καπιταλοκομμουνιστές!


χαλάζι
ροδάκινα
μπουζούκια
Χρυσοχοϊδης
Τραμπ-Μελάνια
διαδήλωση

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής