breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι της «πρώτης φοράς νεοφιλελεύθερης αριστεράς», κεντροδεξιές νοικοκυρές, καλή σας μέρα.

 

Μπορεί στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη να μας τελείωσαν οι δουλειές με...φούντες, στο Ισραήλ όμως ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναό ο πιο ηλικιωμένος μπάφος του κόσμου, ετών 3.000 παρακαλώ.

 

Στην Ελλάδα σίγουρα αν σκάψουν στο Μαντείο των Δελφών, μπορούν να βρουν όχι μόνο ίχνη, αλλά πακέτα από τις φούντες που μαστούρωνε η Πυθία τους πελάτες της και τους χτυπούσε τα ήξεις, αφίξεις ου εν τω πολέμω θνήξεις. 

 

Και μόλις χαρμάνιαζαν τους έλεγε, είναι ένα σύννεφο μπροστά μου δεν μπορώ να δω, βάλτε κανένα τάλαντο χρυσού τσιγγούνηδες, να φύγει. 

 

Τέτοιες επιτυχίες, αδέρφια, μόνο ο Αντρέας είχε. Και αυτός ξεκίνησε να διώξει τις αμερικάνικες βάσεις και την ΕΟΚ, αλλά μόλις του κούνησαν οι ΗΠΑ τα ντόλαρς πάνω από την πίπα του, τον έπιασε η μαριχουάνα και οι βάσεις και η ΕΟΚ όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά τις έχουμε πλέον ενισχύσει, με τεφαρίκι πράμα.

 

Σαν αυτό που ντουμάνιασε ο Αλέκσης στη Θεσσαλονίκη και μας έταξε λαγούς με πετραχήλια. Και μετά την ψήφο μας κούνησε μαντήλι και έγινε πιο δεξιός και από το Μητσοτάκη.

 

Ο μόνος που είχε δίκαιο τελικά ήταν ο Γιωργάκης. Δεν ήταν μπουνταλάς, όταν μας είπε να έχουμε όλοι μια γλάστρα κάνναβης στο μπαλκόνι μας. Κάτι ήξερε φαίνεται εξ ιδίων. Διότι μόλις τραβούσε το ναργιλέ, έβλεπε τα μνημόνια ως λεφτά υπάρχουν. Και μετά μας ρήμαξε στους φόρους.

 

Και ήρθε και ο Αντωνάκης ο Σαμαράς με το Βαγγέλα το Βενιζέλο και τον Κουβέλη το Φωτάκη με τη συγκυβέρνηση. Και ώσπου να τραβήξουμε μια τζούρα, μας έκλεισε την ΕΡΤ και τη δημοτική αστυνομία.

 

Δόξα το Θεό, με τον Κυριάκο δεν μπορούμε να πούμε. Ό,τι υποσχέθηκε, το έκανε πράξη. Λιμοί σαν τον κορωνοϊό, λόρδες από την πείνα, χαλάζια, σεισμοί, όλα τα πραγματοποίησε ο Κυριάκος. Διότι, όσο να ‘ναι είχε έτοιμη τη συνταγή από το μακαρίτη τον πατέρα του.

 

Μια πρέζα μαριχουάνας, για να ομιλεί άψογα την αγγλική, όχι σαν τον αγράμματο τον Τσίπρα, μια πρέζα φούντα από τον Πύργο Ηλείας και μια πρέζα χασισέλαιο από τα Ζωνιανά. 

 

Το τραβήξαμε μέχρι τα νύχια τον περασμένο Ιούλη και από τότε δεν μας πιάνει τίποτε σας λέωω. Ούτε καν ο Χαρδαλιάς, να μα τον κυρ Σωτήρη τον Τσιόδρα!


Μαντείο των Δελφών
Τσίπρας
Σαμαράς-Κουβέλης-Βενιζέλος
Μητσοτάκης
μαριχουάνα
Τσιόδρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής