breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν, συντρόφισσες και σύντροφοι, Αλεκσικοί, Μητσοτακικοί, Φωφικοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

 

Το παλιό ανέκδοτο «Αλβανός τουρίστας» πλέον ξεπεράστηκε. Πλέον viral έχει γίνει το Πακιστανός...μεγιστάνας.  Διότι δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός της πτήσης 9 Πακιστανών από το Κατάρ, στην Αθήνα, οι οποίοι είχαν και κορωνοϊό.

 

Κατάρ....α μεγάλη, να μα το συγχωρεμένο το  Ζουλφικάρ Αλί Μπούτο, που εκτέλεσε ο Καταρ...αμένος ο Ζία Ου Χάλκ.

 

Πώς συνδυάζεται ρε Πακιστανός και μεγιστάνας; Θα μου πείτε και οι Πακιστανοί και οι Καταριανοί στον ίδιο Αλλάχ πιστεύουν, οπότε τι Μεχμέτ, τι Χασάν Αμπτουλάχ αλ Φατάχ, ωχ, αχ, βαχ.

 

Νόμισαν ότι θα την πηδήξουν από το Χαρδαλιά οι άτιμοι. Τι, επειδή δεν κάνει πια τηλεοπτικές εκπομπές κάθε μέρα, δεν είναι στη θέση του;

 

Απίκο σε αεροδρόμια και συνοριακούς σταθμούς καταφθάνει με το ελικόπτερο της πολιτικής προστασίας και...χραααπ στο φρέσκο όλοι.

 

Αν είχαμε Χαρδαλιά πρωθυπουργό, είναι βέβαιο ότι ούτε πακιστανικό κουνούπι δεν θα κυκλοφορούσε στην πλατεία Ομονοίας. 

 

Τι να κάνουμε τον κυρ Μιχάλη, που όλο διώχνει τους λαθραίους και αυτοί στη θέση τους, εκεί πέριξ του συντριβανιού του Κωστάκη του Μπακογιάννη, να πουλάνε τα πάντα. Από «τσιγάρα» μέχρι τσιγαριλίκια. 

 

Το είπε και ο ΓΑΠ άλλωστε. Ένας μπάφος την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.

 

Είδηση της ημέρας ότι η Χαρούλα Αλεξίου σταματά το τραγούδι. Respect σε μια μεγάλη κυρία, που δεν περιμένει να γίνει χούφταλο σαν το Βοσκόπουλο, για να σέρνεται πάνω στην πίστα.

 

Κάθισε σπίτι σου ρε Τόλη με την Άντζελα και άσε το τραγούδι με μηχανική υποστήριξη. Τουλάχιστον να άφηνες κανένα νεότερο στο πόδι σου. Σαν το Δάκη και τον Τέρυ Χρυσό ή το Φλωρινιώτη. 

 

Να χτυπήσουμε και το «πειράζει που είσαι μεγάλη βεντέτα, όχι δεν πειράζει» ρεεε.


Κατάρ
Χαρδαλιάς
Χρυσοχοϊδης
μπάφος
Αλεξίου
Βοσκόπουλος-Γκερέκου
Φλωρινιώτης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής