breaking news Νέο

Super League: Επιστροφή σε αγωνιστική δράση

Super League: Επιστροφή σε αγωνιστική δράση

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου των ομάδων της  Super League, με την διεξαγωγή δύο αγώνων: Αρης – ΟΦΗ και Πανιώνιος – Βόλος. Αύριο Κυριακή θα συνεχιστεί η αγωνιστική με τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των οποίων το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, με το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των πλεϊ οφ και των πλεϊ άουτ να ολοκληρώνεται την Δευτέρα με την αναμέτρηση Λαμίας – Παναιτωλικού.

Η πρώτη αγωνιστική που όπως αναφέραμε θα ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις ημέρες είναι μια περίεργη αγωνιστική, μια δοκιμασία και για τις 14 ομάδες της Super League και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές, καθώς διεξάγεται ύστερα από μια παρατεταμένη διακοπή που κράτησε δυόμιση περίπου μήνες, και αφού μεσολάβησαν ελάχιστες ομαδικές προπονήσεις και δίχως να προηγηθεί φιλικό.

Είναι επόμενο λοιπόν κάτω από αυτές τις συνθήκες οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα οι ομάδες να μην έχουν ρυθμό και κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστούν.

Εκτός όμως από έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, οι παίκτες κινδυνεύουν και από σοβαρούς τραυματισμούς, κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο όταν ο αθλητής δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Τα παιχνίδια θα διεξάγονται σε άδεια γήπεδα, τουλάχιστον τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού συζητείται η πρόταση του εκπροσώπου του ΟΦΗ του κ. Πουρσανίδη, που υιοθετήθηκε από όλες τις ομάδες για πληρότητα 20% των γηπέδων, ενώ το νέο στοιχείο που προστέθηκε και αφορά την αξιοπιστία του VAR είναι η γραμμή του οφ σαιντ που θα υπάρχει στα παιχνίδια των πλεϊ οφ.

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος γίνεται με Έλληνες διαιτητές και εφόσον η παρουσία τους δεν προκαλέσει αντιδράσεις θα ολοκληρωθούν με Έλληνες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής