breaking news Νέο

Αιμοδοσία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας

Αιμοδοσία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας

Το αίμα δεν αποτελεί εμπορεύσιμο αγαθό με κατοχύρωση από τον Νόμο και διατίθεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη Η αξία του Εθελοντή Αιμοδότη είναι η προσφορά του και η ανταμοιβή του είναι η το δυνατό συναίσθημα της χαράς της ζωής.

Τα αγαθά αυτά στοιχίζουν μόνο 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του και 400 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτει.

Το σημαντικό είναι να εξαλειφθούν οι φοβίες που έχει κάποιος που δεν έχει αιμοδοτήσει, να γίνει γνώστης της σπουδαιότητας της προσφοράς του στο συνάνθρωπο και να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να τους ενθαρρύνει και να αυξηθούν οι φιάλες αίματος, οι φιάλες προσφοράς για την ΖΩΗ!

Ο στόχος μας είναι να υπάρχουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγίζεται η ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από τους ίδιους, προς την νέα γενιά αιμοδοτών.

Σας προσκαλούμε όλους και όλες που μπορείτε να αιμοδοτήσετε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ημέρα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τις 09:00 έως τις 13:00  και από τις  17:00 έως τις 19:00.

στο σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νάουσας. Παράλληλα όλοι μπορείτε να γίνετε δότες μυελού των οστών με μια πολύ απλή διαδικασία.

Σας περιμένουμε

Η Διοίκηση και οι Εθελοντές του

Π.Τ. του Ε.Ε.Σ. Νάουσας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής