breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλή φώτιση συντρόφισσες και σύντροφοι της δογματικής και «πρώτη φορά» αριστεράς. Ο δικαιωμένος αγώνας τώρα συνεχίζεται, αφού ο Χαρδαλιάς επιστρέφει με γραπτές καθημερινές ανακοινώσεις, με το Σωτήρα μας Τσιόδρα να ανακοινώνει πόσοι πέθαναν και πόσοι κόλλησαν κορωνοϊό καθημερινά στον κόσμο.

 

Ευτυχώς που δεν έχουν κολλήσει και...εξωγήινοι, να βγαίνει ο κυρ Σωτήρης και να μας ανακοινώνει τα....διαγαλαξιακά θύματα.

 

Έτσι όπως πάνε τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια στη Μύκονο, είναι βέβαιο ότι από αύριο θα έχουμε το δίδυμο στην τηλεόραση. Η μόνη λύσις άλλωστε, για να κόψουμε τα τουρκικά τηλεσίριαλ μαχαίρι.

 

Να βγει ο κυρ Σωτήρης και να ανακοινώσει ένα λοκντάνι στη Μύκονο, που να είναι όλο δικό τους. Και καλά θα κάνει. Δεν μπορεί εμείς να κάνουμε το μπανάκι μας στις Αλυκές, κατά μόνας και μετά να χτυπάμε τα μυδοπίλαφα, τις γαρίδες και τα χταποδάκια, με τζατζίκι και χωριάτικη, ένας σε κάθε τραπέζι, για να...χωράμε και η κάθε λούγκρα να είναι τσίμα, τσίμα με τα τεκνά της Μυκόνου.

 

Βέβαια ο Χαρδαλιάς μας κάνει κάτι ματσαράγκες, αφού δίνει συνέντευξη τύπου με 666 δημοσιογράφους δίπλα του, που του έχουν χώσει το μαρκούτσι στο στόμα του.

 

Δεν μπορώ να πω, ωραίοι οι συνάδελφοι, ειδικά οι τηλεοπτικοί. Ψοφάν για στημένο ρεπορτάζ. Όπου δουν αίμα, θάνατο και βιτριόλα, βουρ σαν τα κοράκια και σε ζωντανή σύνδεση μάλιστα. 

 

Ό,τι θέλει ο λαός λοιπόν. Μπανιστήρι στην προσωπική ζωή των άλλων. Αναρωτηθήκαμε ποτέ όμως μήπως δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, αλλά εμείς που δίνουμε τηλεθεάσεις στα κανάλια τους;

 

Για αυτό καθημερινά ακούτε «Ράδιο Αιχμή-102,8» και μέσω ίντερνετ από το site μας, www.imerisia-ver.gr. Και για λίγες Πέμπτες  «Ανακρίσεις στα fm». Είμαστε οι καλύτεροι ρεεε.


Τσιόδρας
Μύκονος
δημοσιογράφος
ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής