breaking news Νέο

Σχολικά κυλικεία: Οικονομική ενίσχυση σε 8.500 δικαιούχους και για Μάιο-Ιούνιο

Σχολικά κυλικεία: Οικονομική ενίσχυση σε 8.500 δικαιούχους και για Μάιο-Ιούνιο

Θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στα σχολικά κυλικεία, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου μετά την ενημέρωση που είχε από το γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Στη χθεσινή συνάντηση του κ. Χατζηθεοδοσίου με την πρόεδρο της Επιτροπής Σχολικών Κυλικείων του επιμελητηρίου Φραντζέσκα Τατούλη, συζητήθηκε το πρόβλημα των ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων οι οποίοι έχουν λάβει μέχρι τώρα το επίδομα μόνο για την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου ενώ όπως είναι γνωστό τα κυλικεία παραμένουν κλειστά με κρατική εντολή.

«Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη εκθέτοντας το πρόβλημα και έλαβε τη διαβεβαίωση από τον γενικό γραμματέα ότι θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, δίνοντας έτσι ανάσα σε περίπου 8.500 δικαιούχους» σύμφωνα με δημοσίευση στην σελίδα του επιμελητηρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής