breaking news Νέο

«Χείμαρρος» ο Στρατηγός Φράγκος στο «Ράδιο Αιχμή-102,8»!

«Χείμαρρος» ο Στρατηγός Φράγκος στο «Ράδιο Αιχμή-102,8»!

Γνωστός για τον πατριωτικό του λόγο, που πάντα ταυτοποίησε με την οικογενειακή του κατάσταση, βιώνοντας τα ίδια προβλήματα της ξενιτιάς των δυο του παιδιών, όπως εκατοντάδων χιλιάδων άλλων, αυτή την περίοδο των μνημονίων και του brain drain της χώρας μας, ο Στρατηγός ε.α, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φράγκος (στο επίθετο) Φραγκούλης. Τον φιλοξενήσαμε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Ράδιο Αιχμή-102,8 με παράλληλη αναμετάδοση μέσω του www.imerisia-ver.gr. Η συνέντευξή του είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί. Εκτενή αποσπάσματα θα σας δώσουμε στο φύλλο του Σαββατοκύριακου. Κρατάμε δύο σημεία της «χειμαρρώδους» κατάθεσης ψυχής εκ μέρους του. Ότι χρειάζεται εθνική ομοψυχία και ισχυρό φρόνημα όλων των Ελλήνων, για να αντιμετωπιστεί η τουρκική πρόκληση.

«Να προετοιμαστεί ο ελληνικός λαός, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες, όχι μόνο οικονομικές. Πρέπει η θητεία να γίνει 9 μήνες, συν 9 μήνες εθελοντική, με τον οπλίτη να λαμβάνει τον κατώτερο μισθό, έχοντας παράλληλα την κατάλληλη εξειδίκευση, για να βγει κατόπιν στην αγορά εργασίας», είναι το πρώτο. Και το δεύτερο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, το ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν, έστω και μετά από δέκα χρόνια μνημονίων, τέτοιο φρόνημα, ηθικό και δυνατότητες, να επιφέρουν τέτοιο χτύπημα στην Τουρκία, που δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκώσει ξανά κεφάλι.

Ευχαριστούμε το Στρατηγό Φράγκο για τη συνέντευξη. Δυστυχώς, φυσικά, τέτοιες φωνές, σαν τη δική του, όπως και αντίστοιχες ομολόγων του, όπως ο Στρατηγός Ζιαζιάς, ο Στρατηγός Μανωλάς κ.α., δεν φιλοξενούνται ποτέ στα μεγάλα, λεγόμενα, ιδιωτικά κανάλια. Φυσικά για την ΕΡΤ, που έχει γίνει «μαγαζί» της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν γίνεται λόγος!

Η φωτογραφία μας από το αρχείο, είναι από τον εορτασμό του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, όταν παρέστει ο ίδιος ως διοικητής του Β΄ΣΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής