breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 10 έως και 17 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 10 έως και 17 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου και Οσίου Παισίου του Αγιορείτου στο Πλατύ Ημαθίας.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Νάουσα θα υποδεχτεί το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό .

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Νάουσα.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κυμίνων.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην εσπερίδα με θέμα : «ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ» Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος – Άγιος Λουκάς Ιατρός στο Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα.

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Βρυσάκι.

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και της Αγίας Οικογενείας αυτού. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση το ιερό λείψανο του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά που αποθησαυρίζεται στην ιερά μονή.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου στην Αγκαθιά.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα ενόψει της ενάρξεως του Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παραδοσιακών Χορών του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής