breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι σου είναι ρε παιδί μου αυτή η ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Ξεκινήσαμε με τα Windows XP επί Γιωργάκη και τώρα είμαστε στα Windows 10 επί Κυριάκου. Τσακ θα κάνεις και το πιστοποιητικό θα έρχεται στα χέρια σου.

 

Θέλεις να προσληφθείς στο δημόσιο (για καμιά διευθυντική θέση μιλάμε, όχι χαμαλίκια), τσακ μπαίνεις στο site της Νου Δου, κατεβάζεις την πιστοποίηση ότι παρακολούθησες τα βάουτσερ του Βρούτση και στο πιτς φιτίλι, ξεκινάς από τμηματάρχης Β.

 

Θέλεις να διδάξεις «προοδευτική» ιστορία στο Λύκειο; Μπαίνεις στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, γράφεις 100 φορές «στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Αλέκση και Ρεπούση» και παίρνεις το κατάλληλο πιστοποιητικό, για να διδάξεις περί «συνωστισμού στη Σμύρνη» στους μαθητές.

 

Θέλεις να γίνεις χημικός; Πανεύκολο. Μπαίνεις στους antifa, αναρχοαυτόνομους-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δεν συμμαζεύεται, κατεβάζεις μια συνταγή για εκρηκτικό μολότοφ, με βενζίνη, πετρέλαιο και κροτίδα, την κοινοποιείς σε 666 φίλους στο fb και ξεκινάς λαμπρή καριέρα στα στενά των Εξαρχείων.

 

Θέλεις να γίνεις ο χαφιές του κόμματος; Εδώ φίλοι μου σας πρόλαβε ο Γρούεζας, που ζει και βασιλεύει και ποτέ δεν πεθαίνει, όπως και η Ελλάδα, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

 

Θέλει να γίνεις τσιράκι σε πολιτικό γραφείο; Piece of cake. Παίρνεις ένα θυμιατό από την ενορία σου και λιβανίζεις συνεχώς τον προϊστάμενό σου. Του δημιουργείς συνεχώς ανασφάλειες, ότι δεν μπορεί χωρίς εσένα, που με το ζόρι τελείωσες το γυμνάσιο και πήρες απολυτήριο με παρέμβαση του βουλευτή της γειτονιάς σου και γίνεσαι ο πρώτος ΜΕΓΑΛΕΕΕ.

 

Ό,τι θέλετε αδέρφια μέσω διαδικτύου. Πού να υπήρχε αυτή η ευκολία επί «εθνοσωτηρίου»; Τσακ θα υπέγραφες μια δήλωση ότι αποτάσσεις τον κομμουνισμόν και πάσοις τοις διαβόλοις αυτού και θα σε προσελάμβανε ο Βορίδης στην ΕΠΕΝ.

 

Για αυτό σας λέω. Μεγάλη δουλειά μας έφτιαξε ο Κυριάκος. Να μην κουράζονται άλλωστε και οι υπάλληλοι του δημοσίου και αλλάζουν καθημερινά φανέλες στη δουλειά!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής