breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

10 Ιουνίου του 323 π.Χ. πεθαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος στη Βαβυλώνα. 2343 χρόνια μετά ο Βασιλεύς Αλέξανδρος ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα. Όπως και η γοργόνα, η αδελφή του. Θα μου πείτε, τι μπούρδες γράφεις Αρ(α)κά; Ποιός πιστεύει στο ότι ζει ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα λεπτό. Δεν λέτε ότι ο Λιαντίνης ζει και σε λίγο θα παρουσιάσει τα χειρόγραφα των 12 Θεών του Ολύμπου μαζί με τον Κυριάκο ελ Βελόπουλο;

 

Αφού ρε ζούμε, βόσκοντας χόρτο στο λιβάδι ως έθνος. Ευτυχώς που ο Κυριάκος κατέβασε το ΦΠΑ στο σανό στο 13%, από το 24% και έχεις τη δυνατότητα να αναμυρηκάσεις πρώτος.

 

300.000 κόσμος ψήφισε το Βελόπουλο, επειδή είχε το προφητικό χάρισμα να θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κί@ν. 

 

Διότι να πιστεύεις ότι ο Κυριάκος έχει στα χέρια του τα χειρόγραφα του Ιησού Χριστού πάει και έρχεται. Αλλά το να παίρνεις κηραλοιφές, με τις οποίες αδυνατίζεις, χωρίς να σταματήσεις τα πιτόγυρα, τα ρεβανί και τις μπουγάτσες, δεν λέει.

 

Και νομίζεις ότι είσαι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου ρε; Σαν και σένα ο Αριστοτέλης τους έστελνε στο στάβλο να καθαρίζουν τις κοπριές του Βουκεφάλα και ήταν και τιμή σου.

 

Εσύ ρε έχεις «γαλάζιο» αίμα στις φλέβες σου, που μπερδεύεις το βραχιόλι με το βιτριόλι; Και έχεις την «Εσπρέσο» στη μασχάλη για να είσαι in, όπως τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης του Ανδρέα, που είχες παραμάσχαλα «Εξόρμηση» και «Αυριανή» και σου την έπεφταν οι γκόμενες, για να τις διορίσεις στο δημόσιο. 

 

Με αυτά ρε καταντήσατε την Ελλάδα μια απέραντη δημόσια πολυθρόνα, δικαιώνοντας το συγχωρεμένο το σύντροφο Μίμη Φωτόπουλο και το ύστερα πια θα κάθεσαιιιι.

 

Διότι, εδώ που τα λέμε και τα γράφουμε, ένας κομμουνισμός θα μας σώσει. Τώρα μάλιστα να ψηφίσουμε το κόμμα, ένα είναι το κόμμα, ένα είναι και το χρώμα, με γραμματέα τον Κουτσούμπα, που τρώει έξι γίδες και δύο γουρουνόπουλα στην καθισιά. Δικό μας παιδί είναι, αφού για να χορτάσουμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, θέλουμε μια αρμαθιά σουβλάκια και λουκάνικα.

 

Με την παλιά την Παπαρήγα, που ήταν σαν το χρέος και ερχόταν στην Ημαθία με παντόφλες, πώς να σας ψηφίζαμε ρε; Που φορούσε τα ματομπούκαλα στα μάτια και νόμιζες ότι είναι η μάγισσα του Ίστγουικ; Μια σκούπα της έλειπε να καβαλήσει μόνο.

 

Ενώ με το Μήτσο, απόλαυση. Δεν χρειάζεται να φοράμε και κουστούμι με γραβάτα, που δεν μας χωρά πλέον από το κάτσιμο.

 

Ψήφο στο κόμμα λοιπόν, για μισθό και σύνταξη 1400 ευρώ, στα 55 σου χρόνια. Τώρα βέβαια το καλοκαίρι θα πας στα κολχόζ να τσαπίζεις ζαρζαβάτια, είναι ενός άλλου Μαρξ ευαγγέλιο. 

 

Διότι εμείς είμαστε μαρξιστές, αναντάμ παπαντάμ. Μια ζωή Μάνο και Τζήμερο ψηφίζαμε ρεεεε.


Βελόπουλος
Μίμης Φωτόπουλος
Παπαρήγα
Μαρξ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής