breaking news Νέο

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας: «Έβρεξε» και πάλι γκολ

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας: «Έβρεξε» και πάλι γκολ

Τρίτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας και όπως και τις δυο προηγούμενες, έτσι και το Σάββατο “έβρεξε γκολ” στα επτά γήπεδα που διεξήχθηκαν τα ισάριθμα παιχνίδια.

Στον Α’ όμιλο ο ΠΑΟ Κουλούρας στο γήπεδο του φιλοδώρησε την αντίστοιχη παιδική ομάδα των Τρικαλων με 10 τέρματα, ενω το Μακροχώρι νίκησε εκτός έδρας 3-6 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Τέλος στο γήπεδο του Νησίου έσπασε το αήττητο του Αστέρα Αλεξάνδρειας από τον Φίλιππο Μελίκης, με αποτέλεσμα να ισοβαθμίσουν στην κορυφή τέσσερις ομάδες: Το Νησέλι, η Μελίκη, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας και ο ΠΑΟ Κουλούρας, με το Μακροχώρι να ακολουθεί.

Στον Β’ όμιλο ο Μακεδόνας κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την ΑΕ Ποντίων και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμους σε τρεις αγώνες.

Ακολουθούν ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας που νίκησε 6-2 τη Νάουσα και ο Αριστοτέλης που επίσης κέρδισε αυτός εκτός έδρας τον συντοπίτη του Αχιλλέα με 0-6 στην 4η θέση βρίσκονται οι Ποντιοι με 6 και ακολουθούν ο Ολυμπιακός Νάουσας και η Αγ. Μαρίνα που στο μεταξύ τους παιχνίδι κέρδισε η ομάδα της Νάουσας με 2-4 με 3 βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ύστερα από τρία παιχνίδια οι τρεις εκπρόσωποι μας στην Γ’ Εθνική, η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια και τα Τρίκαλα έχουν υποστεί ισάριθμες ήττες και παραμένουν άποντοι.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής