breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, συναγωνιστές της ΟΝΝΕΔ  και των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ των 80ς. 

 

Μεταξύ τους και η Μάρα Ζαχαρέα, η ανκοργούμαν του Star, που με βλέμμα γεμάτο συμπόνοια στην...AGB, ανακοίνωσε στο δελτίο ειδήσεων, ως πρώτο θέμα, τη σύλληψη της ανώμαλης που απήγαγε το μικρό κορίτσι στη Θεσσαλονίκη.

 

Τι μας λες κυρά Μάρα μας. Βάλε πρώτη είδηση τη λόρδα, που έχει πέσει στους Έλληνες. Βάλε τους Τούρκους, που αλωνίζουν στο Αιγαίο. Με τον πόνο ενός παιδιού θέλεις να έχεις πρωτιές;

 

Ούτε Τατιάνα να ήσουν με το συναγωνιστή Ευαγγελάτο, που τσέπωσε τις 800 χήνες και έμεινε σπίτι, χορτάτος αυτός και στην πείνα εμείς.

 

Δεύτερη «επιτυχία» της κυρά Μάρας, ο γιατρός μαϊμού, που τα κονόμησε από τους αφελείς, που δεν πιστεύουν στην κλασική ιατρική, αλλά στα μαντζούνια. Θέλετε τέτοιες «θεραπείες»; Πάτε ρε στους μάγους των Ινδιάνων στην Αμερική. Όσους δηλαδή δεν ξεπάστρεψε στα γουέστερν ο Τζον Γουέιν.

 

Πριν την κάνει και αυτός από το Μάλμπορο, προς τα λιβάδια του Μανίτου.

 

Πείτε ρε για τη βενζίνη, που κάνει 1,265 ευρώπουλα το λίτρο στη Γερμανία και το πληρώνουμε εμείς οι φτωχοί 1,388. 

 

Ως πότε τέτοια παραπληροφόρηση ρε; Θα μου πείτε, με τόσα πακέτα που πήραν οι καναλάρχες για το «μένουμε σπίτι», μέχρι και το Μητσοτάκη, τον παππού, τον κάνουν «άγιο»!

 

Και επειδή ξεκινήσαμε με τη γνωστή παροιμία. πάρτε και ένα ανέκδοτο με τη Μελίνα και το Γάλλο Στρατηγό, πριν την κάνετε σήμερα για Μεθώνη, Μακρύγιαλο και λοιπά, για ψαράκι κατεψυγμένο, συνοδεία τζατζικιού και θραψάλλων.

 

Η Μελίνα και ένας Γάλλος Στρατηγός περπατούν στα Ηλύσια Πεδία. Εκείνη την ώρα τη βλέπει ένας Νεοδημοκράτης της τοπικής οργάνωσης Νοτρ νταμ και τη φωνάζει «γειά σου Μελίνα, καραπουτ@ν@ρ@».

 

Με παράπονο η Μελίνα στρέφεται στο Στρατηγό και του λέει «τι απρέπεια κι αυτή». «Μη στεναχωριέστε μαντάμ και εγώ εν αποστρατεία είμαι, αλλά ακόμη με αποκαλούν στρατηγό»!


φτώχεια
Ευαγγελάτος-Στεφανίδου
Μερκούρη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής