breaking news Νέο

Διανομή μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ από 24 – 26 Ιουνίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Διανομή μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ από 24 – 26 Ιουνίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ διανομή με είδη ΞΗΡΩΝ τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ).

Λαμβάνοντας όλοι υπόψη την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοιού και προσπαθώντας να διασφαλίσουμε μια ασφαλή διανομή τροφίμων, πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα παρακάτω:

Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο σημείο διανομής ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, 2ο χλμ Αλεξάνδρειας – Σχοινά για την παραλαβή των προϊόντων τους, αυστηρά και μόνο την ημερομηνία και ώρα που αναγράφεται στο μήνυμα που έχουν λάβει.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, 2ο χλμ Αλεξάνδρειας – Σχοινά.

Τετάρτη ώρες 08:00 με 14:00
Πέμπτη ώρες 08:00 με 14:00
Παρασκευή ώρες 08:00 με 13:00

ΠΡΟΣΟΧH

Προς αποφυγή συνωστισμού παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται στο χώρο διανομής μόνο 1 άτομο ανά αίτηση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μάσκα, γάντια καθώς και να διαθέτουν δικό τους στυλό, προκειμένου να υπογράψουν.

Οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο, που να αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση, στην οποία να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2333053071 & 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής