breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Κοντός αλλά θαυματουργός στο να ξεκοκαλίσει εκατομμύρια ευρώ αποδείχθηκε ο γιατρός-μαϊμού, που τον τσίμπησε η αστυνομία. 

 

Νικόλαος Κοντοστάθης ή «Κόντος» ή «Νικολάου» ή  «Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα», κοινώς Γύλιος, που ερμήνευσε υπέροχα ο Βασίλης Αυλωνίτης στη «Σωφερίνα».

 

Αυτός λοιπόν ο τύπος έφαγε 55 εκ. ευρώ από τον Κοντομηνά, πείθοντάς τον ότι είναι αδελφικός φίλος των ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Τένετ, διοικητή της CIA, και Νίκολας Νεγκρoπόντε, κορυφαίου στελέχους της NSA και ότι ο ίδιος είναι τέταρτος στην ιεραρχία της NSA, μια βαρβάτη μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, που έτσι και σε βουτήξει να είσαι εχθρός της, λες το Δεσπότη, Παναγιώτη, ομολογώντας μέχρι και το χρώμα του στρινγκ της Μελάνια Τραμπ.

 

Το θέμα δεν είναι τι έλεγε αυτός ο απατεώνας, αλλά το πόσα κορόιδα, κοινώς βόδια, έχει ο κάμπος.

 

Μιλάτε για τον Ελ Βελόπουλο ρε αγύρτες, που έπρεπε να πλένετε το στόμα σας με κηραλοιφή από βότανα, μαζί με λάδια πάπιας Πεκίνου, για τον Κυριάκο.

 

Σας είπε ποτέ κανένα ψέμα ο Ελ Βελόπουλος; Και τα αυθεντικά χειρόγραφα του Ιησού Χριστού σας έδωσε και την αλοιφή που σκοτώνει κάθε κορωνοϊό και ότι η καταστροφή του κόσμου θα έλθει το 2012, όπως λέει το ημερολόγιο των Μάγιας,

 

Και αν αναρωτηθείτε τι σας λέω, αφού το 2012 έχει περάσει, μην ξεχνάτε ότι 2012 δεν είναι τα χρόνια, αλλά οι μέρες, χωρίς τις νύχτες του ημερολογίου των Μάγιας, με τους οποίους συναντήθηκε ο Κυριάκος στο διαστημόπλοιο, μετά το διακτινισμό τους από το Άλφα του Κενταύρου.

 

Ε λοιπόν, από σήμερα ο Αρ(α)κάς όχι μόνο προτείνει την αθώωση του Κοντοσταθοκοντονικολάου Νικόλαου του Νικολάου και εν συντομία Γύλιου, αλλά την υπουργοποίησή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον επόμενο ανασχηματισμό.

 

Ο άνθρωπος είναι μοναδικός. Αν γίνει υπουργός στο υπουργείο προπαγάνδας, μέχρι και το Σώρρα θα ξεπεράσει. Τρέμε τράπεζα ανατολής, έρχεται η τράπεζα νοτίου πόλου, που έχει στην κατοχή της τεράστια αποθέματα χρυσού και διαμαντιών, που βρίσκεται κάτω από τον πάγοοο.


Κοντομηνάς
Βελόπουλος
διαστημόπλοια
Σώρρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής