breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου αλλά και την εορτή της Συνάξεως πάντων των διαλαμψάντων Αγίων της Σκήτης Βεροίας. 

Την Κυριακή 28 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει χειροτονία Ιερέως.  

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας. 

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας. 

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. θα προεξάρχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, όπου και θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις των ΚΣΤ´ Παυλείων.  

Την Τρίτη 30 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής