breaking news Νέο

Γνωστοί από τα παλιά Ανδρέας και Αλέκος!

Γνωστοί από τα παλιά Ανδρέας και Αλέκος!

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, βλέποντας τον Αλέκο Χατζηκώστα, δημοσιογράφο - συγγραφέα και συνεργάτη της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», τη Δευτέρα το απόγευμα στο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ από πλευράς του.

«Υπήρξαμε συμφοιτητές, πρόεδρος εγώ, στο Δ.Σ της Σχολής ο Αλέκος και εγώ μέλος του Δ.Σ. Και οι δύο μέλη του κεντρικού πανελλαδικού φοιτητικού οργάνου από διαφορετικές παρατάξεις (εγώ από την ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) και ο Αλέκος από την ΚΝΕ - ΠΣΚ). Και οι δύο μείναμε πιστοί στα ιδανικά και στις αρχές μας, ακολουθώντας ο καθένας τη διαδρομή του. Προερχόμενοι από μία εποχή που τα πράγματα ήταν πιο αγνά, άδολα, πιστεύοντας ο καθένας με τον τρόπο του ότι παλεύει για μία Ελλάδα καλύτερη».

Ο Αλέκος από την πλευρά του είχε να παρατηρήσει ότι «όταν ήρθε ως υφυπουργός Παιδείας στη Βέροια ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μαθαίνοντας εκπαιδευτικοί πως είχα παλιά γνωριμία μαζί του, μου ζήτησαν να μεσολαβήσω για μεταθέσεις. Πράγμα που φυσικά το αρνήθηκα...»

Ο Αλέκος Χατζηκώστας, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της θερμής χειραψίας που είχε με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, αστειευόμενος του είπε : «Μη φοβάσαι, δεν θα κολλήσεις τον..ιό του κομμουνισμού», ενώ αμέσως μετά δώρισε στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την ποιητική του συλλογή, λέγοντας προς αυτόν χαμογελαστά «για να αποκτήσετε εσείς οι "γαλάζιοι" σχέση με την κουλτούρα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής