breaking news Νέο

Κουτσογιάννης σε Καρανικόλα : «Δυνάμεις οπισθοδρόμησης από την παράταξή σου τορπιλίζουν τη συνεργασία»

Κουτσογιάννης σε Καρανικόλα : «Δυνάμεις οπισθοδρόμησης από την παράταξή σου τορπιλίζουν τη συνεργασία»

Έντονο προβληματισμό για τη συνεργασία της παράταξης του Κοινού Τόπου στη διοίκηση του Δήμου Νάουσας εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Κουτσογιάννης, σε νέα συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. «Η δημόσια πρόσκληση του Δημάρχου με την τοποθέτησή του τρεις εβδομάδες μετά είναι η μέρα με τη νύχτα», είπε και αναρωτήθηκε τι μεσολάβησε και υπάρχει τέτοια αλλαγή στάσης από την πλευρά του Δημάρχου και «πέρασε σε μία ακατανόητη οπισθοχώρηση από τη δική του πρόταση».

Ο κ. Κουτσογιάννης εξήγησε αυτήν την αλλαγή στάσης, κάνοντας λόγο για «δυνάμεις οπισθοδρόμησης», που δρουν ενάντια στη βούληση του Δημάρχου, με στόχο να τον απαξιώσουν και προτάσσουν τα δικά τους συμφέροντα και όχι το καλό του Δήμου. «Ο Δήμαρχος απορρίπτει το μνημόνιο συνεργασίας ως κείμενο, το οποίο τον έθετε σε καθεστώς ομηρείας, για να καλύψει το πραγματικό καθεστώς ομηρείας, στο οποίο έχει τεθεί από μέλη της παράταξής του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσογιάννης κάλεσε το Δήμαρχο να μη μείνει στην ιστορία ως το ατύχημα της ανωμαλίας που προκάλεσε το νομοθετικό τερατούργημα, ο Κλεισθένης, αλλά να κινηθεί προς τα εμπρός, θέτοντας στο περιθώριο το δηλητήριο, που βρίσκεται μέσα στην παράταξή του. «Ήμασταν και είμαστε ανοικτοί σε κάθε συνεργασία, που θα έχει ως στόχο την ενίσχυση των κοινωνικά αδυνάμων, την υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων και την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας. Σε όλο αυτό υπάρχουν μόνο δύο προαπαιτούμενα. Η ειλικρίνεια και η σταθερότητα στις θετικές απόψεις. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μεγάλες αποφάσεις, σήμερα», κατέληξε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής