breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλημέρα συντρόφισσες και σύντροφοι της ακρονεοφιλελεύθερης μεταλλαγμένης αριστεράς, του Αλέκση, του Παππά, του Σκουρλέτη, του Καρανίκα και των άλλων παιδιών.

 

Ακούω τις συνομιλίες Μυωνή και Παππά και με πιάνουν τα γέλια. Τι σκάνδαλο ρε σεις; 

 

Πού είναι τα ωραία χρόνια του ΠΑΣΟΚ; Με το Μένιο τον Κουτσόγιωργα, τον Κοσκωτά, τα πάμπερς, τον τροφοδότη λογαριασμό, τη βίλα της Αγράμπελης, τη Μιμή, τους μάγους και τους αστρολόγους της.

 

Τότε που ο Ανδρέας έκανε τις μπανάρες του στην Ελούντα με γυμνόστηθη την Έλλη Στάη, την ψύχωση όλων των πιτσιρικάδων των 80ς. Εδώ που τα λέμε και η Μιμή καλή ήταν στα νιάτα της. Πνεύμα και ηθική. Αυτή η ηθική, σε σολ μίζονα, μάγεψε και τον Ανδρέα και χώρισε από την κάργα τη Μαργαρίτα.

 

Θυμάμαι ρε τη δίκη με τις πραγματογνωμοσύνες, πόσα πεντοχίλιαρα χωρούσαν στα πάμπερς που έστελνε ο Κοσκωτάς στο Μένιο, για να γεμίσει τον τροφοδότη λογαριασμό στην UBS. 

 

Και μετά έβγαινε ο Μένιος στην «Αυριανή» και μιλούσε για αυτούς που δεν δικαιούνταν δια να ομιλούν.

 

Αυτά ήταν σκάνδαλα ρε, όχι σαν τα σημερινά. Σιγά τη λίστα Λαγκάρντ και τη λίστα του Σίντλερ. Επί Ανδρέα δεν τρώγανε μόνο οι πλούσιοι, αλλά και οι νηστικοί σύντροφοι. Όλοι φτιάχτηκαν, εκεί που γυρνούσαν ξυπόλητοι στις Σουηδίες, καλή του ώρα, ο Άκης. Ο ωραίος Άκης, που τον παρατάει πλέον και η κυρά Βίκη Σταμάτη, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Αργά το θυμήθηκες κυρά μου. Τότε που σου έπαιρνε σαγιονάρες με 600 ευρώ ο Άκης ήταν καλά, ε;

 

Μετά τον Άκη, της «Αλλαγής», μας ήρθε ο Γιάννος της «αρπαχτής». Ωραίες εποχές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Διότι όσο να ‘ναι, υπήρξε πρόοδος. Τα πακέτα δεν έρχονταν σε πάμπερς, αλλά σε δερμάτινα βαλιτσάκια Hermes, σούπερ μοδάτα, με το ένα να κοστίζει όσο και το περιεχόμενό του.

 

Ναι ρε, επί ΠΑΣΟΚ μαζί τα φάγαμε. Έστω και αν σε εμάς περίσσεψαν τα κοκκαλάκια και ο Άκης έφαγε τον αγλέωρα. Εμείς ΠΑΣΟΚ ψηφίζαμε, διότι η Αλλαγή για να έρθει, πρέπει να περάσουν γενεές και γενεές σύντροφοιιιι.


Καρανίκας
Λιάνη
Παπανδρέου-Ελούντα
Σταμάτη
ΠΑΣΟΚ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής