breaking news Νέο

Αναβλήθηκε ο ανασχηματισμός, μήπως και δουλέψουν κάποιοι…

Αναβλήθηκε ο ανασχηματισμός, μήπως και δουλέψουν κάποιοι…

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να μετατόπισε χρονικά τον ανασχηματισμό για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά ο κύβος ερρίφθη. Ο πρωθυπουργός γνωρίζει σε ποια υπουργεία υπάρχουν αρρυθμίες και χρονοκαθυστερήσεις και αναμένεται να προχωρήσει σε στοχευμένες αλλαγές, στο χρόνο όμως που αυτός θα επιλέξει. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις και όχι ανασχηματισμό.

Όμως το ερώτημα που προκύπτει είναι : προς τι η αναβολή σ' αυτές τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα;

Η απάντηση είναι απλή. Με το που έγινε γνωστός ο «χρησμός» του πρωθυπουργού από το πρόσφατο ταξίδι του στο Ισραήλ σε σχέση με τις φημολογούμενες αλλαγές, πως «τις αποφάσεις τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι», αμέσως ξεκίνησε μπαράζ τηλεφωνημάτων. Όχι μόνο από αυτούς που ανησυχούσαν για το μέλλον τους, αλλά κυρίως από τους βουλευτές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο κυβερνητικό σχήμα και δήλωναν με κάθε τρόπο «παρών». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατέβουν τα μολύβια σε μια περίοδο, κατά την οποία η κυβέρνηση έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και έτσι το πρωθυπουργικό γραφείο ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως τις επόμενες εβδομάδες δεν θα γίνει ανασχηματισμός, σε μια προσπάθεια να επέλθει ηρεμία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής