breaking news Νέο

Σήμερα ο πρώτος αγώνας μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ

Σήμερα ο πρώτος αγώνας μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Τοροσίδης κρατάνε ανοιχτή την ενδεκάδα της Εθνικής μας στο σημερινό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Κροατίας που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ και θα ξεκινήσει στις 9.45μ.μ.

Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός προπονητής δείχνει αποφασισμένος να περιμενει τους δυο ποδοσφαιριστές μέχρι την τελευταία στιγμή και αν ξεπεράσουν το πρόβλημά τους θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν οι Παπασταθόπουλος με τον Τοροσίδη τότε το πιο πιθανό είναι στο κέντρο της άμυνας να παίξουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Τζαβέλλα, δεξιά στην άμυνα ενας από τους Ρετσου - Μανιάτη και αριστερά ο Σταφυλλίδης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σάμαρης με τον Ζέκα και σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Φουρτούνης ενω στην κορυφή της επίθεσης η παρουσία του Μήτρογλου είναι αδιαπραγματευτη.

Κάτω από τα γκαλπόστ θα καθίσει ο Καρνέζης καθώς έχει σταθερό προβάδισμα από τους Ανέστη - Καπίνο.

Ερωτηματικά υπάρχουν για τους δυο παικτες που θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ζέκα να παίξει δεξιά και σε μια τέτοια περίπτωση παρτενερ του Σάμαρη στον αξονα της μεσαίας γραμμής να αγωνιστεί ο Τζιόλης. Για την αριστερή πλευρά υπάρχουν οι επιλογές του Χριστοδουλόπουλου, του Πελκα και του Γιαννιώτα.

Ολα αυτά βέβαια εφόσον δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα ο Παπασταθόπουλος και ο Τοροσίδης αφου σε αντίθετη περίπτωση αλλάζουν τα δεδομένα και η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής μας.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ήδη βρίσκεται στην Κροατία και σ’ αυτήν συμμετέχουν οι εξης ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Καπίνα, Ανέστης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος Κ., Ρέτζος, Σταφυλλι΄δης, Τοροσίδης, Λυκογιαννης, Κουρμπίλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνη, Πέλκας, Μπακασετας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Βέλλιος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κολοβέτσιο.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Μανωλάς τιμωρήθηκε από την FIFA με μια αγωνιστική και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μια τιμωρία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Το σημερινό παιχνίδι (Πέμπτη 9 Νοεμβρίου) θα ξεκινήσει στις 9.45μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ρεβανς των δύο ομάδων θα δοθεί σε τρεις ημέρες (Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης) και θα καλυφθεί επισης από το ΣΚΑΪ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής