breaking news Νέο

Με το προεδρείο της ΚΕΔΕ συναντήθηκε η Κ. Σακελλαροπούλου

Με το προεδρείο της ΚΕΔΕ συναντήθηκε η Κ. Σακελλαροπούλου

Το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ) δέχθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε την πολύπλευρη συμβολή των τοπικών αρχόντων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και τον ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της χώρας και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Παράλληλα, ενημερώθηκε από τα μέλη του προεδρείου της ΚΕΔΕ για τον τρόπο με τον οποίο η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετώπισε και συνεχίζει να διαχειρίζεται τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου και τα μέλη της ΚΕΔΕ αναφέρθηκαν, επίσης, στις πρωτοβουλίες που μπορεί να αναλάβει η αυτοδιοίκηση, ώστε η πρόσφατη κρίση να λειτουργήσει ως καταλύτης για την παραγωγική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του τόπου, καθώς και τις εν εξελίξει παρεμβάσεις τους για την αναβάθμιση της αυτοδιοίκησης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο α΄ αντιπρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου, ο β' αντιπρόεδρος Δημήτρης Κάρναβος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Καφαντάρης και ο γενικός διευθυντής Γιάννης Καραγιάννης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής