breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Άρχισε ο προγραμματισμός των ομάδων

ΕΠΣ Ημαθίας : Άρχισε ο προγραμματισμός των ομάδων

Μετά το σοκ που προκάλεσε η βίαιη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων, λόγω του κορονοϊού, κάτι άρχισε και πάλι να κινείται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Βέβαια θα χρειαστεί χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα όπως την ξέραμε στην προκορονοϊού εποχή, όμως η αρχή έχει γίνει με τις ομάδες ή τουλάχιστον κάποιες από αυτές να ψάχνουν τον βηματισμό τους.

Ηδη ο Φίλιππος Μελίκης ανακοίνωσε την πρώτη μετά κορονοϊού διοίκησή του, η οποία μάλιστα εξελέγη από την πρώτη κιόλας Γενική του Συνέλευση, κάτι που είχε χρόνια να συμβεί στην ομάδα της Μελίκης, η οποία συνήθως χρειάζονταν να φθάσει σε αδιέξοδο για να... επιστρατεύσει τους παράγοντες που θα αναλάμβαναν να την λειτουργήσουν.

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο οποίος προφανώς έχει λυμένο το διοικητικο του πρόβλημα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω ανακοινώνοντας την πρώτη μεταγραφή της φετινής περιόδου, ενώ όπως ακούγεται – δίχως να έχει ανακοινωθεί επίσημα – έχει ήδη κλείσει και προπονητή. Πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που τα δύο προηγούμενα χρόνια εργάζονταν σε ομάδα που ύστερα από πολλά χρόνια επέστρεψε στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας και το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Προπονητή για τη νέα περίοδο ανακοίνωσε και ο νεοφώτιστος στην Α' κατηγορία Άχθος Αρούρης, όπως και η Α.Ε. Καβάσιλας που επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, μετά την άνοδό της στην Β' κατηγορία.

Μια ακόμη ομάδα που έδωσε «σημάδια ζωής» είναι και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος που τη νέα περίοδο θα εκπροσωπήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ευνοήθηκε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας. Η ομάδα του Πλατέος την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία της, πραγματοποιεί την ετήσια Γενική της Συνέλευση στην οποία, όπως ανακοινώνει, εκτός από τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό, θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της και η παρουσία των φιλάθλων της κρίνεται αναγκαία.

Την ετήσια Γενική του Συνέλευση όμως πραγματοποίησε και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στην οποία επίσης πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 2019-2020 που κρίνεται απόλυτα πετυχημένος, καθώς πέτυχε και τους δύο αγωνιστικούς στόχους, όπως υποστηρίζει που είχε βάλει. Την παραμονή στην κατηγορία και την συμμετοχή του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό Κυπέλλου Ημαθίας.

Βέβαια η Γενική Συνέλευση της ομάδας των Τρικάλων δεν εξέλεξε διοίκηση, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τις 10 Ιουλίου, με το σημερινό διοικητικό σχήμα το οποίο καθοδηγεί ο Τάκης Παπαδόπουλος να εκδηλώνει την πρόθεση να αποχωρήσει εφόσον βρεθούν αντικαταστάτες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής