breaking news Νέο

Προσφορές έως και 50% επί των αναγραφόμενων τιμών σε καταστήματα της Βέροιας

Προσφορές έως και 50% επί των αναγραφόμενων τιμών σε καταστήματα της Βέροιας

Eκπτώσεις έως και 50% επί των αναγραφόμενων τιμών προσφέρουν καταστήματα της Βέροιας στους καταναλωτές, προκειμένου να τους δελεάσουν και να αποφασίσουν να κάνουν κάποιες αγορές, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει ένα ισχυρό πλήγμα στην αγορά και με τους τζίρους των μαγαζιών να κυμαίνονται σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα.

Είναι κυριολεκτικά τεράστια η προσπάθεια που καταβάλλουν οι καταστηματάρχες της Βέροιας, όπως βέβαια και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας, για να μπορέσουν να... τραβήξουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να ψωνίσουν κάτι, πλην όμως με πενιχρά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση.

Αυτό, λοιπόν, που διαπιστώνεται είναι ότι οι επιχειρηματίες έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, για να ξεπουλήσουν το στοκ τους, δηλαδή τα χειμωνιάτικα και τα ανοιξιάτικα είδη και να καταφέρουν να δουλέψουν ενδεχομένως από το φθινόπωρο, αφού τώρα ο κόσμος δεν έχει χρήματα στην τσέπη του, για να τα αφήσει στα μαγαζιά! Με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου να επισημαίνει στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» : «Επειδή η περίοδος του Πάσχα χάθηκε, λόγω κορονοϊού, αυτά τα εμπορεύματα οι καταστηματάρχες θέλουν να τα ρευστοποιήσουν».

 

«Μόνο τα απαραίτητα ψωνίζει ο κόσμος»

Τώρα, σύμφωνα με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, «ο κόσμος ψωνίζει τα απαραίτητα ή κάνει αγορές προϊόντων που θέλει να δωρίσει σε κοινωνικές υποχρεώσεις, χωρίς όμως να... ξοδεύεται, ψάχνοντας τις καλύτερες οικονομικές προσφορές, γι' αυτό και άλλαξε το σκηνικό με εκπτώσεις εκτός περιόδου». Προσέθεσε ακόμη : «Μην ξεχνάμε βέβαια και το ότι βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα Ιουνίου και επίκειται η καταβολή μισθών και συντάξεων, τη στιγμή που για το καταναλωτικό κοινό στις 13 Ιουλίου έχουμε την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου του καλοκαιριού και που πιθανόν τότε να έχει κατά νου και να θέλει να αφήσει κάποια χρήματα στα μαγαζιά. Επιπλέον, θα ήθελα να επισημάνω και ένα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός, το ότι κάτοικοι όμορων νομών της Θεσσαλονίκης δεν κατεβαίνουν σ' αυτήν για να ψωνίσουν, όπως συνήθιζαν να κάνουν, ευελπιστώντας να έχουν ποιότητα και ακόμα καλύτερες τιμές σε προσφερόμενα είδη. Κάτι που αντικατοπτρίζει ανάγλυφα την οικτρή πραγματικότητα, στην οποία βρίσκεται ο Έλληνας σήμερα και την αγωνία που τον διακατέχει για το αύριο».

 

Προσφορές έως και 50% στα είδη ρουχισμού και 30% στα υποδήματα

Σ' ό,τι αφορά τις εκπτώσεις, τις προσφορές που έχουν ήδη αρχίσει επί το σωστότερον, αυτές κυμαίνονται έως 50% στο ρουχισμό και αγγίζουν το 30% στα υποδήματα και τα αξεσουάρ, ενώ, τέλος, τις τελευταίες ημέρες επιχειρήσεις «βομβαρδίζουν» με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους εν δυνάμει πελάτες τους, ενημερώνοντάς τους ότι οι προσφορές άρχισαν και βρίσκονται σε ισχύ.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής