breaking news Νέο

Αποχωρεί ο Τάκης Παπαδόπουλος;

Αποχωρεί ο Τάκης Παπαδόπουλος;

Σοκ στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, καθώς στην Γενική του Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού, η οικογένεια του Τάκη Παπαδόπουλου που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο διοικητικό του τιμόνι, οδηγώντας τον σε αλλεπάλληλες επιτυχίες, εκδήλωσε την επιθυμία, εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης τον οποίο μάλιστα υποσχέθηκε να χρηματοδοτήσει με το ήμισυ του μπάτζετ, να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας.

Την πρόθεσή της έκανε γνωστή και με γραπτή ανακοίνωση προσθέτοντας μάλιστα ότι σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή δεν βρεθεί αντικαταστάτης υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να επιστρέψει στα τοπικά. Όπως επαναλαμβάνει συνεχώς στις συζητήσεις του με φιλάθλους ο Τάκης Παπαδόπουλος, εφόσον δεν βρεθούν αντικαταστάτες το μπάτζετ της ομάδας θα μειωθεί τουλάχιστον στο μισό σε σχέση με αυτό των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων:

«Στη γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού μας παρουσία 20 μελών και της διοίκησης, πραγματοποιήθηκε οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αγωνιστική πορεία της ομάδας που υλοποίησε και τους δύο στόχους που έθεσε από την αρχή: Την παραμονή της για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία, καθώς και τη συμμετοχή της στον τελικό Κυπέλλου Ημαθίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (μολονότι δεν πραγματοποιήθηκε ο τελικός), ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, τώρα όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας, η διοίκηση πρότεινε την παράδοση της σκυτάλης σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, με την οικονομική υποστήριξη της απερχόμενης διοίκησης (καλύπτοντας κατά το ήμισυ το μπάτζετ). Καταληκτική ημερομηνία για όποιον ενδιαφέρεται ορίζουμε την 10η Ιουλίου. Στην περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας, να σημειωθεί πως υπάρχει και ο κίνδυνος να μην συμμετέχει στην Γ' Εθνική Κατηγορία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής