breaking news Νέο

Νικόλας Καρανικόλας : «Ας συνειδητοποιήσουν ορισμένοι ότι για την αλήθεια δεν υπάρχει ίσκιος που μπορεί να την καλύψει»

Νικόλας Καρανικόλας : «Ας συνειδητοποιήσουν ορισμένοι ότι για την αλήθεια δεν υπάρχει ίσκιος που μπορεί να την καλύψει»

«Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,

Το προηγούμενο διάστημα έκανα μια προσπάθεια να συνενώσω τις δυνάμεις του τόπου σε κοινή κατεύθυνση, εν όψει των μεγάλων προβλημάτων που έρχονται αλλά και των αναπτυξιακών προκλήσεων. Δυστυχώς υπάρχει ακόμη ένα κλίμα σκληρής αντιπαράθεσης, που οφείλεται σίγουρα στην διαφορετική οπτική γωνία με την οποία βλέπουμε την προοπτική, αλλά και στην πολιτική των προηγούμενων χρόνων, ο συνδυασμός των οποίων δυσχεραίνει για την ώρα την προσέγγιση.

Δεν θέλω να συνεχίσω τον αναποτελεσματικό και ψυχοφθόρο "διάλογο" του «μου είπε» και «του είπα». Θα παραμείνω στην άποψη ότι ο τόπος μας, μας χρειάζεται όλους. Για την ώρα, θα συνεχίσω την προσπάθεια με όσους ακόμη επιθυμούν την σύγκλιση. Θεωρώ ως μη γενόμενες τις όποιες απρέπειες των χειρισμών, αποδίδοντάς τες σε ανθρώπινο λάθος.

Ο Δήμος μας έχει την ανάγκη όλων μας. Ας είναι η συνειδητοποίηση αυτού, το κέρδος μας από την όλη προσπάθεια.

Τέλος, απευθυνόμενος και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ με γνώμονα την αντικειμενική τους ενημέρωση και κατ’  επέκταση   την σωστή πληροφόρηση των δημοτών, - στο πλαίσιο των συνομιλιών μου το προηγούμενο διάστημα με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και  με τον επικεφαλής του «ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ» - σχετικά με το έγγραφο σύμπραξης που διένειμε χθες στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του «ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζοντάς το ως επιστολή μου,  διευκρινίζω ότι αυτό  αποτελεί απλό υπόδειγμα – σχέδιο πρακτικού σύμπραξης  (με βάση την κείμενη νομοθεσία - άρθρο 1 του Ν. 4623/2019) που εστάλη στις 3 Ιουνίου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στο πλαίσιο των συνομιλιών μας για ανεύρεση κοινών συνισταμένων. Είναι προφανές ότι το εν λόγω υπόδειγμα δεν ήταν τελικό  κείμενο που αφορούσε  σύμπραξη του «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» και του «ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ»,  η οποία  προήλθε κατόπιν κάποιας  κοινής συνεδρίασης.

Ας συνειδητοποιήσουν, λοιπόν, ορισμένοι ότι για την αλήθεια δεν υπάρχει ίσκιος που μπορεί να την καλύψει».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής