breaking news Νέο

Ο κύβος ερρίφθη: Ιδρύεται γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου με το όνομα: Veria Ladies!

Ο κύβος ερρίφθη: Ιδρύεται γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου με το όνομα: Veria Ladies!

Μπορεί η πανδημία του νέου κορονοϊού να έχει φέρει τα πάνω - κάτω στο ποδόσφαιρο, στο οποίο εδώ και κάποιο διάστημα επιχειρείται να σηκώσει... κεφάλι και πάλι, έχοντας εισέλθει πλεον σε μια “νέα κανονικότητα” με όλα τα μέτρα τα οποία επέβαλλε ο φόβος για την αποτροπή της διασποράς του φονικού ιού, όμως η αγάπη και τα αγνά συναισθήματα ανθρώπων μαζί με τις όποιες οικονομικές δυνατότητες υπάρχουν για τον “βασιλιά των σπορ” δεν παύουν να υπάρχουν και να τους οδηγούν σε ζηλευτές και αξιομνημόνευτες κινήσεις. Κινήσεις σαν και αυτή του Αγάπιου Αναστασιάδη (φωτο), ο οποίος έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ισχυρού άνδρα του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη, και την βοήθεια των Χρήστου Παυλίδη, Νίκου Δάμτση, Γιάννη Γιάννου και Αργύρη Τσιγγενόπουλου, προχωρά στη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με την ονομασία: Veria Ladies, έδρα της οποιας θα είναι το γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Νέας Νικομηδειας!

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η “Η”, οι επαφές με υποψήφιες προς ένταξη παίκτριες στο ρόστερ της υπό ιδρυση ομάδας έχουν ήδη γίνει και κάποιες από αυτες έχουν προχωρήσει αρκετά, οπότε και αναμένονται εξελίξεις μέσα στο προσεχές διάστημα.

 

Πάει για τριπλό “μπαμ”

Ακόμα, οπως έγινε γνωστό, επιδίωξη του Αγάπιου Αναστασιάδη και των συνεργατών του είναι να αποκτηθούν νεαρές - ως επι το πλείστον - παίκτριες από την Ημαθία οι οποίες και θα πλαισιωθούν από κάποιες έμπειρες παίκτριες ομάδων από όμορους νομούς. Μέσα σ’ αυτές τις κινήσεις που θα γίνουν, θα αποκτηθούν και 3 παίκτριες που θα κανουν το “μπαμ”, αφού ο Αγάπιος Αναστασιάδης θέλει να... σπρώξει ένα σεβαστό ποσόν, προκειμένου να το πετύχει. Ο λόγος; “το ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μας από την Β’ Εθνική, στην οποία θα κληθούμε να αγωνισθούμε στο τρέχον πρωτάθλημα, στην Α’ Εθνική και να βάλλουμε και την δική μας ομάδα μέσα σ’ όλες της Ημαθίας αλλά και συνάμα να προβάλλουμε τον νομό με την εκπροσώπηση μας σ’ ένα πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας” ανέφερε ο Αγάπιος Αναστασιάδης, επιφυλλασσόμενος περισσότερα

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής