breaking news Νέο

Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ανανέωσε με τέσσερις και... «τρέχει» το πλάνο της μεταγραφικής ενίσχυσης!

Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ανανέωσε με τέσσερις και... «τρέχει» το πλάνο της μεταγραφικής ενίσχυσης!

Πήρε φόρα ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης και δεν σταματά! Ο ισχυρός άνδρας του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, μετά την επιλογή του Παναγιώτη Καραμεταξά (ο οποιος να θυμίσουμε είχε τα τελευταία 6 χρόνια την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ως επι το πλείστον παικτών του Αχιλλέα Νάουσας με τους οποίους και κατάφερε να συγκροτήσει ένα αξιομνημόνευτο σύνολο) για τον πάγκο της ομάδας στη νέα χρονιά, προχωρά τώρα και το θέμα των ανανεώσεων με παίκτες τους οποίους επιθυμεί να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Ετσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον 27χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό Σοου Νογκάμα, τον έμπειρο πλάγιο αμυντικό Δήμο Συμπεθέρη, τον εξαιρετικό στην λήξασα αγωνιστική περίοδο αμυντικό χαφ Δημήτρη Σερασκέρη, όπως και τον υπολογίσιμο μπακ - χαφ Θωμά Φωτόπουλο, ενω επέστρεψε στον σύλλογο ο Κούβαρος Μανώλης, έπειτα από μονοετή δανεισμό στον ΑΣ Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης και σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό Παναγιώτη Καραμεταξά (φωτό) και τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Γερουλίδη, θέτει επί τάπητος και το πλάνο της μεταγραφικής ενίσχυσης του συλλόγου για τη νέα περίοδο.

Σ’ αυτό περιλαμβάνονται παίκτες, οι οποίοι με την εγνωσμένη ποδοσφαιρική αξία και εμπειρία τους, πρόκειται να ενισχύσουν στον μέγιστο βαθμο τον “κυανόλευκο” σύλλογο, μπροστά στην επιδίωξη του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σαιζόν.

 

Πρόταση σε Αργύρη Μουρατίδη!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στην “Η”, ένα από αυτούς τους παίκτες είναι και ο Αργύρης Μουρατίδης, για τον οποίο υπάρχει και ζωηρό ενδιαφέρον. Ο Νικομηδιώτης αμυντικός, που τα τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε με την Βέροια και είναι σε μια ηλικία που μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα και να έχει σαφώς μια καλύτερη ποδοσφαιρική εξέλιξη, έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη.

Από την πλευρά του, ο πανύψηλος αμυντικός εξετάζει με προσοχή την πρόταση που του εχει γίνει, έχοντας βέβαια υπόψιν και κάποιες άλλες προτάσεις ομάδων στα χέρια του, και βάζει όλα τα δεδομένα στο ζύγι, πριν πάρει την απόφαση του για τον σύλλογο ο οποίος θα αποτελέσει την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής