breaking news Νέο

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ΒΕΡΟΙΑ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ΒΕΡΟΙΑ

Την περασμένη Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και μέσα σε ένα ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές κλίμα μετά την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα ξεκίνησε η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ για το παιχνίδι της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκη (Αρτα).

Η προετοιμασία που τυπικά ολοκληρωνεται αύριο Σάββατο με το καθιερωμένο την παραμονή του αγώνα χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών γίνεται όπως ήδη αναφέραμε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και δίχως απρόοπτα.

Η ΒΕΡΟΙΑ που θα βρει απέναντί της μια ομάδα με τον ίδιο στόχο την παραμονή στην κατηγορία και τις ίδιες περίπου με αυτήν δυνατότητες θα επιδιώξει να πετυχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, κάτι που αν συμβεί θα επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που βρίσκεται στα μέτρα της και συνεπώς οφείλει να κερδίσει αν δεν θέλει να μην πετάξει στα σκουπίδια την εκτός έδρας επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής στο Αλκαζάρ της Λάρισας επι του Απόλλωνα αποτελεί και ένα αξιόπιστο τεστ για τις πραγματικές δυνατότητές της, αφου πλεον θα πρέπει να δημιουργήσει για να πετύχει γκολ και να κερδίσει και συνεπώς να παίξει πιο επιθετικά από τους δυο πρωτους αγώνες που έδωσε με την Καλαμαριά και τον Απόλλωνα Λάρισας και έχει ενδιαφέρον νομίζουμε να διαπιστώσουμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες της.

Το ευχάριστο είναι οτι ο Καστοριανός προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπίδης σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του και θα παρατάξει οτι καλύτερο διαθέτει.

 

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Η αντίπαλος της Βέροιας ΑΕ Καραϊσκάκη είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Football League προέρχεται από την Αρτα και την περασμένη αγωνιστική πέτυχε τη πρώτη της νίκη στην έδρα της επι του Αχαρναϊκού με 1-0 (στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει την ήττα με το ίδιο σκορ από τον Κισσαμικό).

Και σαν νεοφώτιστη στόχος της δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή της στην κατηγορία.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

Το παιχνίδι ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΕ Καραϊσκάκη που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζουβάρα και Τζιαμπάση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής