breaking news Νέο

Φίλιππος Μελίκης: Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός

Φίλιππος Μελίκης:  Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός

Ο ιστορικός Φίλιππος Μελίκης, αφού προηγουμένως έλυσε το διοικητικό του πρόβλημα, με την εκλογή νέου Δ.Σ. (είναι μάλιστα η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που εξέλεξε διοίκηση στην εποχή του κορονοϊού) τρέχει πλέον τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ήδη όπως ενημέρωσε τους φιλάθλους ανανέωσε την συνεργασία του με τους Βενιόπουλο, Μελιόπουλο και Μαμουτόπουλο, ενώ απέκτησε και τον Αντώνη Παρσόπουλο, έναν παίκτη με πολλές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του, που επιστρέφει για τρίτη φορά στον Φίλιππο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Παρσόπουλος, ένας γρήγορος επιθετικός, με ευκολία στο σκοράρισμα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ιστορική ομάδα της Μελίκης, με το ταλέντο και την εμπειρία του.

Παρότι μόλις 26 ετών ο Παρσόπουλος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας όπως στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων με τον οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Ημαθίας,  τα Λευκάδια, την Ειρηνούπολη, όταν αυτή πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Ένωσης μας, ενώ έχει θητεύσει και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, στα οποία μεταγράφηκε από τον Φίλιππο Μελίκης σε ηλικία 16 ετών.

Ο Παρσόπουλος που είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και έχει δίπλωμα προπονητή UEFA B παράλληλα με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα θα έχει και καθήκοντα προπονητή στην ομάδα του Φιλίππου και αυτό αποτελεί ένα ακόμη δέλεαρ για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής